Sajam automobila u Ženevi

Maserati Levante “One Of One” – automobil koji označva pokretanje programa personalizacije italijanskog brenda!

Premijera

Maserati Levante "One of One"
4.42KPregleda

Maserati se odlučio za pokretanje sopstvenog programa za prilagođavanje vozila željama kupaca, a model Levante „One of One“ je tu da pokaže šta taj program podrazumeva.

Maserati Levante "One of One"

Rađen po narudžbini Alegre Antinori, potpredsednice poznate italijanske vinarije „Marchesi Antinori“, ovaj Levante je u potpunosti prilagođen njenim željama. Za to je bilo zaduženo odeljenje po imenu „Centro Stile Maserati“. Glavni adut ovog vozila je svakako jedinstvena troslojna boja karoserije u zelenim nijansama inspirisanim lepotom Toskane.

Bočni otvori za vazduh i „rešetke“ u njima su izrađene u tamnoj nijansi hroma, a felne su takođe potpuno jedinstevene. Enterijer modela Maserati „One of One“ je izrađen u kombinaciji boje kakva do sada nikada nije viđena ni na jednom Levante modelu.

Tu se misli na „Piano Fiore“ kožnu presvlaku, detalje od ugljenikovih vlakana. Između ostalog, tu su i patosnice izrađene od Moher vune.

Boja donjeg dela komandne table, paneli na vratima, „centralni tunel“ i sedišta su izrađena u boji koja reflektuje nijanse zemlje oko vinograda Toskane.

Osim ovog Levane „One of One“ modela, Maserati je u Ženevi izložio i modele Levante Trofeo Launch Edition. Taj model će biti proizveden u 100 primeraka. Tu su i modeli Levante S Q4 GranSport i Quattroporte S Q4 GranLusso.

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery