Vesti

Lynk & Co – samoproklamovani najbrže rastući proizvođač automobila

Kineski proizvođač automobila sebe proglasio najbrže rastućim brendom u autoindustriji

Lynk & Co
2.08KPregleda

Predstavnici kineskog brenda Lynk & Co tvrde da je ta kompanija postala “najbrže rastući proizvođač automobila”. Ta tvrdnja stiže uz izveštaj da je tokom prošle godine prodato 120.414 vozila sa logoom te kompanije na kineskom tržištu.

Lynk & Co

U poređenju sa već poznatim proizvođačima automobila to možda ne izgleda kao puno. Međutim, za kompaniju koja nije ni postojala do pre tri godine, ovaj rezultat je i te kako impresivan. Dodajmo na to i podatak da je Lynk & Co do sada otvorio 221 prodajnih objekata širom Kine.

Ovaj rezultat je još impresiviniji zbog činjenice da ovaj brend trenutno prodaje samo dva automobila. To su 01 SUV i 02 Crossover. Najavljena vozila, kao što su 03 Sedan, 04 Hatchback i 01 SUV Coupe će doprineti rastu prodaje u budućnosti.

Međutim, to nije sve. Lynk & Co planira da prodaju svojih modela proširi i na ostala tržišta. Navodi se da će u Evropi prodaja ovih modela početi 2020. godine. Tada će biti otvoreni saloni u Amsterdamu, Berlinu, Briselu, Stokholmu, Londonu i Barseloni. Nakon toga je planirana ofanziva i na američko tržište.

Lynk & Co

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery