AktuelnoVesti

Lukoil ulja uz poklon

876Pregleda

Sezonsko održavanje motora zahvaljujući LUКOIL motornim uljima i poklon po izboru

 

 

U sezoni kada se posebna pažnja mora pokloniti održavanju motora iz poljoprivrednog i komercijalnog programa, pogotovo motora starijeg datuma proizvodnje, za vozače je osmišljena akcija koja će trajati od 20. septembra do 5. novembra ili do isteka zaliha.

 

 

 

Кupovinom LUКOIL AVANTGARDE SAE 15W-40 20L, LUКOIL DIESEL SAE 30 20L ili LUКOIL AVANTGARDE ULTRA SAE 15W-40 20L potrošač dobija poklon po izboru: К2 magičnu krpu ili APOCO led lampu na 86 benzinskih stanica LUКOIL SRBIJA. 

 

 

Ulja LUКOIL AVANTGARDE SAE 15W-40 su motorna ulja pogodna za upotrebu tokom cele godine. Preporučuju se za upotrebu u dizel motorima sa prirodnim usisavanjem ili turbo-super punjenim motorima u teškim uslovima rada.

 

LUКOIL AVANTGARDE ULTRA SAE 15W-40 ulja se preporučuju za podmazivanje dizel motora koji zadovoljavaju Evro 3, Evro 4 i Evro 5 standarde emisije i potpuno su usklađeni sa zahtevima vodećih proizvođača motora.

 

 

LUКOIL DIESEL SAE 30 je mineralno monogradno motorno ulje za različite primene. Pogodno je za različite motore, kao što su motori za pomoćna vozila, ručni menjači, retarderi, pretvarači obrtnog momenta i hidraulički sistemi poljoprivrednih i građevinskih mašina.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery