AktuelnoVesti

Luis Hamilton ne uživa u vožnji u javnom saobraćaju, sem… (VIDEO)

4.6KPregleda

Luis Hamilton je u svakom slučaju izuzetno zanimljiva ličnost

 

Njegova transformacija od „napaljenog trkača“ koji se „pravio važan“ na javnim putevima i lupao skupa vozila, do današnjeg šampiona koji se trudi da u svoju popularnost iskoristi u svrhu propagiranja pravih vrednosti, zaista je izuzetna.

 

Pored toga, prošli su dani kada bi leteo oko sveta u svom privatnom mlaznjaku, ili poslao letelicu praznu preko okeana da doveze njegovog engleskog buldoga, Roskoa… Nema više superautomobila u njegovoj garaži, niti više ima potrebu da ih poseduje, a i šta će mu kada mu Mercedes-Benz pruža superluksuzan i superkomforan prevoz, rekli bismo.

 

 

U intervjuu datom za „The Robb Report“ šampion Formule 1 je obelodanio da suprotno očekivanjima, ne uživa u vožnji na javnim putevima. Naravno, s vremena na vreme se nađe za volanom nekog automobila, ali samo u okviru kratkih distanci i ne više od nekoliko minuta vrednih vožnje.

 

„Mislim da nikada nisam uživao u vožnji automobila u javnom saobraćaju, koliko god to zvučalo neverovatno za trkačkog vozača“, priznaje on. „To je veoma stresno, a svako putovanje duže od sat vremena je izgubljeno vreme koje ne možete vratiti.“

 

Da li biste očekivali ovakve izjave od brend ambasadora čuvene automobilske marke, čoveka koji promoviše najnoviji Mercedes-Benz S klase? Ipak, Hamilton ima reči hvale za perjanicu iz Štutgarta, koje su sasvim na mestu, a verovatno i neophodne da bi ugovor bio ispoštovan.

 

 

„Vozio sam novu S klasu. Ono što me je zaista impresioniralo je kvalitet vožnje. Pomislili biste da smo dostigli sam vrh po pitanju komfora, ali nekako, Mercedesovim inženjerima uvek uspe da sve dovedu na još viši nivo. U F1, osećam svaku neravninu na asfaltu, tako da sam kvalifikovan da govorim o komforu sedenja“, kaže on.

 

Ipak, za Hamiltona materijalne stvari više ne igraju u životu onu ulogu koju su igrale ranije. Nekada su mu bile bitne, ali više ne. U poslednje vreme, Luis je spoznao da sve to nije važno, „jer ono što je zaista vredno, i što nikada ne možete vratiti nazad je – vreme.“

 

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery