970_250_eko
Vesti

Lamobrghini Urus je impresivan, ali da li je on pravi “Lambo”?

Video

Lamobrghini Urus
622Pregleda

Da li je ostalo još nešto da se kaže o modelu Lamobrghini Urus? Po svemu sudeći, jeste, i nije baš sve impresivno.

Lamobrghini Urus

Naime, ekipa jutjub kanala CarBuyer je bila impresionirana kretanjem i brzinom Lamborghini SUV-a. 641 konjska snaga je sasvim dovoljna za sjajno ubrzanje, dok je transmisija odlična. Međutim, sve to malo znači u saobraćajnim gužvama.

Prostora na zadnjem sedištu ima dovoljno. Iako Lamobrghini Urus ima zadnju klupu kao standard, za dodatnih 3.000 evra ona može biti zamenjena individualnim sedištima sa malom konzolom između njih. Za dodatnih 4.000 evra, putnici na drugom redu sedišta dobijaju “entertejnment” sistem. Kapacitet prtljažnika je takođe prilično zadovoljavajući.

Međutim, u kabini postoji još nešto što će možda nervirati vlasnike modela Lamobrghini Urus. Dva ekrana na centralnoj konzoli su preuzeta sa modela Audi A8. Takođe, na delovima komandne table se nalazi i jeftina plastika kojoj jednostavno nije mesto u automobilu koji košta 180.000 evra.

Lamobrghini Urus

Na kraju, ekipa CarBuyer je ostala sa pitanjem da li je Urus pravi Lamborghini, ili je samo sredstvo koje će italijanskoj kompaniji doneti novac. Pogledajte video ispod teksta i u komentarima nam pišite šta vi mislite o modelu Lamborghini Urus…

Izvor: CarBuyer/Youtube

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery