Tjuning

Lamborghini Aventador u izdanju kompanije DMC

Tjuning

DMC Lambo Aventador
2.16KPregleda

Iako smo do sada izgubili broj koliko smo tjuning paketa za model Lamborghini Aventador do sada videli, još uvek nam srce „zaigra“ kad naiđemo na neki modifikovani primerak.

DMC Lambo Aventador

Uzmimo na primer ovaj Aventador tjuniran od strane kompainje DMC. Nemačka tjuning kompanija je ovaj „Molto Veloce“ body-kit predstavila još 2012. godine. On je išao u paketu sa LP900 tjuning paketom, te su zajedno unapredili i dizajn i performanse ovog super automobila.

Kao što se vidi na fotografijama, „Molto Veloce“ body kit podrazumeva nekoliko komponenti za spoljašnji dizajn koje su izrađene od ugljenikovih vlakana. Tu mislimo na prednji usisnik, branik, pragove, spojler i novi difuzor.

Na ovom automobilu, koji je uslikan u Kanu u Francuskoj, vidimo i set „zlatnih“ felni. Na njih su montirani Pirelli P-Zero pneumatici. Zanimljivo je što ove felne zapravoizgledaju bolje nego one koje je DMC originalno predstavio.

DMC Lambo Aventador

Što se LP900 „power“ kita tiče, on se sastoji od modifikovane ECU, titanijumskog izduvnog sistema, novih pumpi i slično. DMC nije objavio informacije o performansama, ali pretpostavljamo da je ovaj Aventador, koji razvija 888 konjskih snaga brži od modela SVJ koji razvija 759 „konja“.

2 Komentara

  1. Poštovani Vla-do, hvala vam na ukazivanju na propust. Uneli smo dosta vesti, pa nismo ni obratili pažnju na taj detalj. Ko zna iz kog razloga je to uradio onaj ko je to uradio. U svakom slučaju, hvala Vam što nas pratite.

    Saša Stanković,
    Vrele Gume

  2. @Redakcija
    Potkrala vam se greška. Gume su Michelin, ali je neko namerno nečim belim napisao na gume Pirelli P Zero.
    Ne znam u čemu je fazon, ali vidi se na trećoj slici.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery