970_250_eko
AktuelnoVesti

Kris Hemsvort i zvanično u „Mad Max“ franšizi i to u „Furiosa“ derivatu

447Pregleda

Dobre vesti su da, uprkos tome što je snimanje filmova trenutno donekle pauzirano iz poznatih razloga, Džordž Miler vredno radi na novom izdanju „Mad Max“ serijala. Razvoj „Furiosa“ derivata je u punom jeku.

 

 

Tokom leta, pojavila se informacija da ćemo pre nastavka „Mad Max: Fury Roada“, koji prati avanture Maksa Rokatanskog, dobiti „spinoff“ u vidu ostvarenja „Furiosa“. To znači da će novi „Mad Max“ film uključiti potpuno novu glumačku ekipu, uključujući mlađu verziju Furiose (u „Fury Roadu“ ju je glumila oskarovka, Šarliz Teron), i to bez Maksa (Tom Hardi).

 

Umesto njega, u novom filmu će se pojaviti „Tor“ lično. Naravno, reč je o Krisu Hemsvortu, dok će mladu Furiosu igrati Anja Tejlor-Džoj. U sporednoj ulozi će se pojaviti Jahja Abdul-Matin II iz „Aquamana“, budućih „Matrixa“ i „Candymana“.

 

 

Nema mnogo detalja u vezi s filmom „Furiosa“ do sada, ali po svemu sudeći, Džordž Miler radi na njemu, na osnovu scenarija koji je uradio njegov dugogodišnji saradnik, Niko Laturis, koji je sudelovao i u pisanju „Fury Roada“.  Za ljubitelje „Mad Max“ franšize, ovo su sjajne vesti. Naime, razlog zašto je „Fury Roadu“ bilo potrebno toliko vremena da pristigne u bioskope je bilo Milerovo odbijanje da pravi kompromise koji bi ugrozili njegovu umetničku viziju i oštetili njegov zamišljeni univerzum.

 

 

Rezultat svega je bio film za koji se smatra da je u ravni s originalima s Melom Gibsonom, i jedan od onih čiji je fokus u najvećoj meri na automobilima kada je reč o „post-apokaliptičnim“ filmovima.

 

„Fury Road“ je izašao pre pet godina, postavivši lestvicu veoma visoko za eventualnog naslednika. Na sreću, tu je „Furiosa“ za koju se očekuje da će ispuniti očekivanja i isporučiti istu vrstu „automobilskog ludila“, što fanovi „Mad Max“ franšize i najviše vole.

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery