AktuelnoVestiZanimljivosti

Komšije tužile vozača BMW-a zbog bahate vožnje

3.06KPregleda

Vozači BMW-a često nisu u „ljubavi“ s komšilukom, a ovaj kojem je reč je kažnjen s govoto 6.000 dolara.

 

Nedavno se jedan vlasnik BMW-a našao na sudu u Kaliformiji, tužen od strane dvojica suseda zato što im je onemogućio „uživanje u tišini doma“. Navodno, glasan izduv i bahata vožnja, naterali su ih da traže odštetu od preko 10.000 dolara. Sud je presudio u njihovu korist, ali nisu dobili baš toliku sumu koliku su potraživali.

 

Tire Meets Road je objavio da je parnica Brajana Hilmana, vlasnika BMW-a, koštala ukupno 5.914,74 dolara. U izveštaju se takođe kaže je Hilmanova majka bila umešana u slučaj, jer je ona vlasnica kuće u kojoj on živi. Kazna je iznosila 5.000 dolara, a 500 dolara su dobile komšije, dok se ostatak odnosio na na sudske i ostale troškove.

 

Što se žalbi komšija tiče, oni su tvrdili da je reč o pet godina glasnog, bahatog ponašanja za volanom. U članku Tire Meets Roada se takođe spominju verbalni napadi i pretnje, a komšije su pokušale više puta da reše stvar pre nego što je sve otišlo na sud.

 

Čini se da Hilman poseduje najmanje tri BMW-a, uključujući E39 serije 5, E46 serije 3 i E36 serije 3 (dobar ukus, nema šta). Nije jasno da li je samo jedno vozilo ili više njih „krivo“ za „auspuh simfoniju“, ali Hilman je voleo da driftuje kroz plato na kraju ulice.

 

Moguće je da je video snimak doprineo presudi, jer je diskusija trajala samo 20 minuta. U izveštaju i Hilmanovom „tvitu“, stoji da je sve već izmireno.

 

Očigledno je da je bilo dovoljno dokaza protiv Hilmana, ali generalno ne treba istrčavati sa „stavovima“. U suštini, nema ništa loše u modifikovanju automobila po ličnim preferencama, ali za vrstu uživanja koje je praktikovao Hilman postoji mesto i vreme, a  to nije ulica, baš kao što igranje kola na plaži prepunoj ljudi nije demonstracija sopstvenih kulturnih obrazaca, već bahato (da ne upotrebimo neki teži izraz) ponašanje.

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery