AktuelnoPRVesti

KLM, najstarija avio-kompanija na svetu, počinje da leti za Beograd!

KLM Srbija
2.33KPregleda

Od maja KLM će direktnim letovima povezivati Beograd i Amsterdam

 

Počev od 13. maja 2021, holandska avio-kompanija KLM Royal Dutch Airlines će direktnim letovima povezivati Beograd i Amsterdam. U početku će na ovoj relaciji KLM-ovi avioni leteti tri puta nedeljno, a prema planu avio-kompanije, od 11. juna 2021. putnicima će na raspolaganju biti svakodnevni letovi. Na letovima će saobraćati avioni tipa Embraer 190, koji mogu da prime 80 putnika u ekonomskoj i 20 u biznis klasi.

 

Red letenja po lokalnom vremenu:

  • let KL 1905 će kretati iz Amsterdama u 9.40 i sletati u Beograd u 12.05;
  • let KL 1906 će poletati iz Beograda u 12.45 i sletati u Amsterdam u 15.25.

Napomena: red letenja se može promeniti u zavisnosti od putnih ograničenja. Prema rasporedu, letovi će se obavljati četvrtkom, subotom i nedeljom.

 

Bezbednost putnika i posade, kao i postepena obnova letova nakon prekida izazvanog izbijanjem pandemije virusa COVID-19, predstavljaju prioritetne ciljeve KLM-a. KLM je već uveo niz zaštitnih mera na svojim letovima, kao što su upotreba HEPA filtera, obavezno nošenje maski i prilagođavanje usluga na letu, ali sve dok se ne sprovede masovna vakcinacija, testiranje na prisustvo virusa biće od izuzetne važnosti.

 

U skladu sa odlukom holandske vlade, za putnike koji u Amsterdam putuju iz zona visokog rizika, pored PCR tastova, trenutno su obavezni i antigenski testovi. KLM preporučuje putnicima da pre leta provere informacije u vezi sa putovanjem na kompanijskom portalu klm.traveldoc.aero.

 

 

Fleksibilna politika rezervacija

KLM svojim putnicima nudi fleksibilne uslove rezervacije. Za sve avio-karte kupljene za letove do 31. decembra 2021. rezervacije se mogu menjati ili se može dobiti povraćaj novca.  Putnici mogu da promene svoju rezevaciju iz bilo kog razloga, dobiju vrednosni vaučer ukoliko odustanu od leta ili potpuni povraćaj novca ukoliko je let otkazan.

 

Zahvaljujući razgranatoj mreži KLM letova, putnici iz Srbije će moći da lete ne samo do Amsterdama, nego i do brojnih destinacija širom sveta.

 

1 Komentar

  1. KLM je najstarija komercijalna kompanija na svetu! Zaboravili ste naglasiti i jedna od najboljih. 10 godina sam radio za KLM, nema sastanaka, nema mudrovanja, nema Partiskih kadrovika, nema privilegija. Radijem se što dolaze, osećaj je kao da mi dolazi bliski rod!

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery