970_250_eko
AktuelnoVesti

Jeep slavi 80 godina postojanja sa šest specijalnih edicija (FOTO)

377Pregleda

Šest modela dobija čitav niz kozmetičkih unapređenja uz više standardne opreme

 

Glasine u vezi s Jeepovim planom da proslavi 80. godišnjicu s par specijalnih edicija, kolaju internetom već izvesno vreme, a sada je čitava stvar ozvaničena. Ne radi se o jednom ili dva modela, već o čitavih 6 „Anniversary“ primeraka, tako da svaki model u portfoliju američke marke dobija „specijalan“ tretman.

 

 

U suštini se radi o vizuelnim paketima za kompletnu Jeepovu gamu, a svaki od modela dolazi opremljen najnovijim Uconnect sistemom s ekranom od 8,4 inča, prigodnim oznakama i „Granite Crystal“ finišom točkova. Cene startuju od 27.595 dolara za Renegade 80th Anniversary Edition, a prate ga Compass (29.695 dolara), Cherokee (33.805 dolara), Wrangler (35.990 i 39.490 dolara za Unlimited), Gladiator (41.740 dolara) i Grand Cherokee (44.335 dolara).

 

 

Najjeftiniji u grupi, Renegade, dolazi s točkovima od 19 cola, dvozonskim klima uređajem, a da bi pružio bolji ugođaj, Jeep je dodao Berber patosnice, crno „nebo“ i anodiziran akcente u boji oružja unutar kabine.

 

Što se tiče Compassa i Cherokeeja, oba modela počivaju na naplacima od 18 cola i obdareni su kožom presvučenim sedištima, sistemom startovanja daljinskim putem i crnim „nebom“. Elektropodesiva prednja sedišta s lumbalnom podrškom su dostupna za Cherokee, dok kod Compassa u ovome može da uživa samo vozač. U slučaju Cherokeeja, dostupan je i dvodelni panoramski krov.

 

 

Poboljšanja na planu stajlinga variraju od modela do modela, s tim što Wrangler i njegov kamionetski pandan dele Neutral Gray metalik finiš okvira maske hladnjaka, prstenova farova i svetala za maglu. Ova dva modela dolaze s krilima u boji karoserije, točkovima od 18 cola, daljinskim startovanjem i Light Tungsten akcentima unutar kabine, gde se takođe nalaze Barber patosnice.

 

 

Ulazeći u svoju finalnu modelnu godinu pre dolaska nove generacije, Grand Cherokee počiva na točkovima od 20 cola i dolazi lepo opremljen s kožnim tapacirungom i ProTech II paketom s čitavim nizom bezbednosnih i sistema asistencija.

 

 

Svih šest modela bi trebalo da se nađu u Jeepovim salonima ove godine, kao modeli za 2021.

 

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery