Vesti

Impresivna kolekcija Ferrari automobila u jednom salonu u Londonu

Video

Ferrari - Joe Macari
1.64KPregleda

Glavni grad Engleske je dom nekih od najbogatijih ljudi na svetu. Zbog toga i ne čudi činjenica da u tom gradu postoji veliki broj prodajnih salona u kojima se nalaze neki od nasjkupljih automobila na svetu. Salon Joe Macari, je bez ikakve sumnje jedan od najimpresivnijih salona.

Ferrari - Joe Macari

Na video klipu ispod teksta se može videti kako izgleda unutrašnjost ovog salona. Vidimo da se u njemu nalazi neverovatna kolekcija automobila. Nismo sigurni da li su svi automobili u salonu na prodaju, ali pogled na njihov zvanični saj nam odaje utisak da se veći broj tih automobila prodaje.

Automobil koji možda najviše “upada u oči” jeste jedinstveni Ferrari LaFerrari čiji je vlasnik nekada bio Jay Kay, pevač i kantautor. Taj model je ofarban u zelenu boju, a prešao je svega 3.058 kilometara.

Tu su i dva Ferrari Enzo primeraka od kojih je jedan jedini primerak tog modela sa vidljivim ugljenikovim vlaknima. Veruje se da je taj model rad italijanske kompanije Carozzeria Zanasi. Rezultat je impresivan tako da čak i crni primerak ovog modfela koji se nalazi pored njega izgleda “bledo”.

Na snimku možemo videti i još dva F50 modela, kao i par 599 GTO-a. Tu su i 599 SA Aperta, 488 Pista i 250 SWB. Od automobila koji nisu stigli iz Maranela izdvojili bismo savršenog Lamborghini Miura i McLaren 675LT Spider.

Da li biste voleli da nekad posetiti ovaj salon?

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery