Vesti

BMW M2 CS će imati 450 KS i adaptivno vešanje

Novi detalji

BMW M2 CS
1.79KPregleda

Na internetu se pojavila fotografija sa informacijama o najavljenom BMW M2 CS modelu. Taj model će biti još ekstremnija varijanta modela M2.

BMW M2 CS

Fotografija je podeljena na blogu Bimmerpost. Iako ne izgleda autentično, otkriva detalje koje su ranije već bili potvrđeni od pouzdanih izvora.

Da je autentičnost fotografije upitna, vidi se već na prvi pogled. Za početak, u sredini fotografije se nalazi render koji je nastao još kada se pojavila prva zvanična fotografija modela BMW M2 Competition. Takođe, u opisu fotografije se navodi da će BMW M2 CS imati specijalne M2 CS oznake, dok se na automobilu sa slike vide oznake M4 CS.

BMW M2 CS

Međutim, informacije o modelu BMW M2 CS koje se nalaze na toj fotografiji bi i te kako mogle biti tačne. Na primer, vidimo da će ovaj sportski automobil imati adaptivno M vešanje, zahvaljujući kome će se ovaj model razlikovati od M2 Competition i M2 modela.

Kada je reč o pogonskom sklopu, na fotografiji stoji da će se ispod haube modela BMW M2 CS naći twin-turbo šestocilindarski agregat zapremine 3,0 litara. Isti agregat se nalazi i na modelima M3 i M4. Razlika je u tome što će on biti tjuniran tako da razvija 450 konjskih snaga i 550 Nm obrtnog momenta. Agregat će biti povezan sa šestostepenim manuelnim menjačem. Kao opcija će biti dostupna sedmostepena DSG transmisija.

BMW M2 CS

BMW M2 CS će biti opremljen karbon-keramičkim kočnicama i detaljima od ugljenikovih vlakana. Tu se pre svega misli na krov, spojler, haubu, prednji spliter i difuzor. Kupcima će na rapsolaganju biti felne veličine 19 cola ofarbane u mat zletnu ili sjajno crnu boju.

BMW tek treba da objavi informaciju o tome kada će predstaviti model M2 CS: U svakom slučaju, ne bismo se iznenadili da se to desi pre kraja ove godine.

BMW M2 CS

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery