AktuelnoVesti

Hyundai udarnički

2.16KPregleda

Sajamska ponuda u prodajnim salonima kompanije Hyundai širom Srbije

Kompanija Hyundai, nakon odlaganja manifestacije Car show u Beogradu, nastavlja sa promotivnim sajamskim aktivnostima. Stoga će ljubiteji i kupci Hyundai automobila biti u prilici da se u svim Hyundai prodajnim centrima u Srbiji upoznaju sa odlikama širokog spektra vozila i informišu o akcijskim cenama i pogodnostima.


Hyundai je pripremio sjajnu sajamsku ponudu koja podrazumeva popuste na cenu vozila kao i atraktivne ponude finansiranja, uz rate koje se kreću od svega 89 EUR mesečno za model i10. Hyundai vozila karakteriše i jedinstveni garantni rok: 5 + 2 godine.


Akcija važi i za kupovinu svih Hyundai Eco vozila. Modele IONIQ, Kona Hybrid i Kona Electric, sada je moguće nabaviti po posebnim uslovima.

Beskamatni kredit na ove modele dolazi kao svojevrsna podrška kupovini ekoloških vozila, 0% kamate na kredit za 0% emisije štetnih gasova. Reč je o vozilima koja kombinuju elegantan aerodinamičan dizajn, dobru ergonomiju, kvalitet i odgovoran odnos prema životnoj srediti, podržan inovativnim ekološkim tehnologijama kompanije Hyundai.

Specijalna ponuda traje do isteka zaliha.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery