AktuelnoVesti

Hyundai i10 „Value champion 2020“

3.58KPregleda

Potpuno novi Hyundai i10 osvojio naziv „Value champion 2020“ od strane Schvacke i Auto Bild-a 

Novi Hyundai i10 osvojio je nagradu “Value champion 2020“ u A segmentu. Naziv ukazuje na to da je potpuno novi i10 među automobilima sa najstabilnijom vrednošću na nemačkom tržištu. Najnovija generacija i10 dostupna je u Evropi od početka februara, a u Srbiji se očekuje lansiranje modela polovinom ove godine.

Manje od dva meseca nakon lansiranja na tržište, novi Hyundai i10 već je dobio prestižnu nagradu. Nemački magazin Auto Bild i nezavisni posmatrač tržišta Schvacke GmbH dodelili su novom Hyundai modelu i10 naziv „Value champion 2020“ („Šampion vrednosti 2020”) u klasi malih gradskih automobila.

Sa predviđenom rezidualnom vrednošću od 61,34 procenta posle četiri godine pri godišnjoj kilometraži od 11 000 kilometara, poslednja generacija i10 prevladala je nad konkurentima. Uz ovu visoko rangiranu preostalu vrednost, potpuno novi Hyundai i10 je takođe jedno od vozila sa najkonkurentnijom cenom na tržištu.

„Posebno nas raduje što je naš novi model dobio ovo posebno priznanje od samog starta. To dokazuje da je naša posvećenost segmentu malih automobila dobra odluka i da smo Hyundai i10 razvili predviđajući očekivanja. Atraktivan dizajn i vrhunske karakteristike bezbednosti i povezivanje uređaja, zadovoljavaju ukus i zahteve naših kupaca. Uveren sam da će novi i10 još dugo pružati veliko zadovoljstvo i vrednost našim kupcima“, rekao je Jurgen Keller , Generalni direktor Hyundai Motor Germany.

Novi Hyundai i10

Priznanje “Value champion 2020“ dodeljuje se za ispunjenje brojnih kriterijuma.

Schvacke i Auto Bild iovu nagradu dodeljuju vozilima sa konstantnom rezidualnom vrednošću već sedamnaest godina. Na stotine pojedinačnih podataka uzeti su u obzir prilikom evaluacije. Oni uključuju i spoljne faktore kao što su opšti ekonomski razvoj, nove zakonske zahteve i trendove kupaca. Takođe se vrednuju operativni troškovi, koncept proizvoda, dizajn, asortiman opreme i cena. Uz to se uzimaju u obzir i kvalitet proizvoda, očekivani ukupan broj proizvedenih jedinica, popusti koje nudi proizvođač i predstojeće promene modela.

Novi Hyundai i10

Vozila sa niskom amortizacijom, kao što je novi Hyundai i10, i dalje su u velikoj potražnji čak i sa porastom starosti i postižu veće cene na tržištu polovnih automobila. U slučaju Hyundai-a, tome doprinosi i jedinstvena petogodišnja garancija proizvođača bez ograničenja broja pređenih kilometara koja važi u celoj Evropi.

U potpuno novom modelu Hyundai i10, high-tech sistemi bezbednosti i mogućnost povezivanja uređaja postavili su visok standard u A segmentu.

Potpuno novi Hyundai i10 postavlja novi standard među modelima u A segmentu u pogledu karakteristika vozila. Donosi mnoštvo novih funkcija koje su se do sada najčešće viđale samo u višim segmentima vozila. Tako čak i početna verzija novog Hyundai i10 dolazi u standardnoj opremi sa najvažnijim sistemima bezbednosti i pomoći vozaču, kao što su pomoć kod izbegavanja čeonog sudara u vožnji (FCA), pomoć pri zadržavanju trake (LKA), upozorenje na pažnju vozača (DAW) i hidraulična pomoć pri kočenju (HBA). Pored toga, zajedno sa 8-inčnim navigacijskim sistemom, sistemi povezivanja omogućavaju vozaču da se poveže sa sistemom za zabavu u vozilu putem aplikacije Android Auto i Apple CarPlay.

Hyundai Motor Company

Kompanija Hyundai Motor Group raspolaže inovativnom poslovnom strukturom sposobnom da zaokruži čitav proizvodni sistem od čelika do gotovih automobila. Angažovanjem osam fabrika i sedam dizajnersko – tehničkih centara širom sveta, u 2017. godini prodato je ukupno 4,5 miliona. Hyundai Motor Company nastavlja svoj razvoj kako bi poboljšao proizvodni program lokalizovanom proizvodnjom modela. U nastojanju da ojača svoju vodeću poziciju u razvoju novih tehnologija, otvoren je prvi svetski pogon masovne proizvodnje vozila sa motorima na vodonik.

Više informacija na sajtu kompanije:

www.hyundai.co.rs | http://worldwide.hyundai.com | http://globalpr.hyundai.com

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery