Vesti

Grand Motors – Fordovi modeli mesec dana po izuzetnim cenama

Tokom već tradicionalne Fordomanije neki od automobila s popustom i do 3.000 evra

2.8KPregleda

Već na početku nove poslovne godine Fordov ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser, kompanija Grand Motors, nudi neke od automobila s popustom i do 3.000 evra.

Grand Motors potencijalnim kupcima nudi priliku da po povoljnijim cenama od redovnih postanu vlasnici nekog od atraktivnih modela iz putničkog ili programa lakih komercijalnih vozila.

Od 16. januara do 16. februara organizuje se tradicionalna prodajna kampanja Fordomanija. U celoj prodajno-servisnoj mreži ovog brenda u Srbiji biće ponuđena ograničena količina vozila po znatno nižim cenama. I do 3.000 evra niže cene u dinarskoj protivvrednosti.

Među modelima koji će po specijalnom cenovniku biti dostupni tokom ovogodišnje Fordomanije su: Fiesta Active SUV, Fiesta, C-MAX, Mondeo, EcoSport i gotovo sva laka komercijalna vozila.

Kao i ranijih godina, dnevnu ponudu vozila potencijalni kupci će moći da prate na sajtu www.ford.rs. U Grand Motors -u skreću pažnju i na dodatne popuste koji će važiti samo 48 sati. To je, dakle, šansa za najbrže, jer su količine i rokovi za potpisivanje ugovora o kupovini striktno ograničeni.

Posebne povoljnjosti tokom prošlogodišnje Fordomanije, odnosno mogućnost kupovine po izuzetnim cenama, iskoristilo je više od 120 novih vlasnika Fordovih vozila širom Srbije.

Pročitajte i: Ford i VW postali partneri! 

U Fordomaniji, kao i protekle godine, osim Grand Motorsovih prodajno-servisnih centara u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu, „učestvuju“ i prodajno-servisni partneri u Kragujevcu, Čačku, Šapcu i Jagodini.

 

PR Saopštenje: Grand Motors

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery