AktuelnoVesti

Fast & Furious franšiza se okončava nakon još dva filma

2.05KPregleda

U najboljem scenariju, fanovi franšize će se družiti sa svojim filmskim ljubimcima i automobilima koji su popularizovali „Fast & Furious“ univerzum 28. maja 2021., kada treba da bude lansirano deveto izdanje

 

Nakon toga, u rasporedu su još dva filma.

 

Deadline izveštava da je Universal Pictures doneo odluku da zaokruži originalnu priču s još dva izdanja nakon Fast 9, što bi ujedno bio kraj. Doduše, to bi bio završetak originalne priče, jer će u međuvremenu pristići dodatni FF sadržaj.

 

Ovo nisu neke iznenađujuće vesti, s obzirom da su se slične glasine pojavile još 2016. Universal planira da okonča franšizu pre nego ona u potpunosti izgubi dah, da bi na taj način stvorio prostor za derivate, pa čak i TV serije.

 

 

Po izveštaju, još dva filma će biti snimljena nakon Fast 9, oba pod dirigentskom palicom aktuelnog režisera, Džastina Lina. Vin Dizel će nastaviti sa svojom ulogom, a očekuje se da se poznata ekipa vrati u kompletnoj garnituri. Jedino pitanje koje trenutno treba da bude rešeno je da li će Dvejn Džonson i Džejson Stetam biti pozvani nazad, budući da je Džonson imao javne nesuglasice s Dizelom, a kasnije i Gibsonom.

 

 

Dakle, ratne sekire bi morale biti zakopane, s obzirom da je Universal željan da dva finalna izdanja budu „motorheadov odgovor na Marvelove Avengere“, kako je to Deadline definisao. Nakon toga, likovi koji su najdraži fanovima, dobiće sopstvene priče u daljim derivatima i TV serijama.

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery