Vesti

Delimo poklone: Paklene ulice – Hobs i Šo!

U bioskopima od 1. avgusta!

Hobs i Šo
1.29KPregleda

Konačno nam u bioskope stiže dugo najavljivani holivudski blokbaster i akciono-automobilski spektakl „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw“ (Paklene ulice predstavljaju: Hobs i Šo)!  Premijera filma zakazana je za  31. jul, a u bioskope širom Srbije Hobs i Šo stižu od 1. avgusta. 

Vrele Gume dele vam nagradne suvenire, kao i karte za ovaj željno iščekivani filmski događaj. Ovde, na sajtu, onima koji najbrže odgovore na pitanje koje se nalazi na dnu teksta, podelićemo dve majice i 2 kačkete sa logom filma. Naime, prva dva čitaoca koja  tačno odgovore u komentarima na postavljeno pitanje dobiće po jednu majicu, a druga dva po kačket sa motivima iz filma.

(Za)Pratite nas na društvenim mrežema Vrele Gume Facebook, Instagram i Twitter, jer ćemo tamo deliti i karte za projekcije filma Hobs&Shaw u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu! 

Hobs i Šo

Iako će likovi Hobs i Šo iz popularne filmske franišize „Fast And Furious“, odnosno Paklene ulice, preskočiti deveti deo te filmske sage, oni su dobili svoj „spin-off“ film nazvan “Hobbs & Shaw” (Hobs i Šo).

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs, odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo, bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu Paklene ulice 7, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da  savladaju jedan drugoga.

Glavni negativac je unapređeni sajber-genetski anarhista po imenu Brikston. On dolati u posed tajne biološke pretnje koja može zbrisati čovečanstvo zauvek. Takođe, angažuje i briljantnog, neustrašivog, zgodnog i nestašnog MI6 agenta, koja je zapravo sestra Dekarda Šoa. Upravo zbog pretnje čovečanstvu, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže sa jednim ciljem. To je da savladaju jedinog čoveka na svetu koji je opasniji i od njih dvojice.

Film Hobs i Šo eksplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu Paklene ulice. Scene su snimane širom planete, od Los Anđelesa, preko Londona, pa sve  do toksičnih predela Černobila i raskošne lepote Samoe.

Naravno, očekuje se da pored glumaca veliku pažnju publike privuku i neki od najperformantnijih i najegzotičnijih automobila na svetu. Film će svakako biti prepun scena jurnjava sa automobilima, velikim kamionima i tako dalje. Da li će  u filmu biti i scena borbe? Naravno.

Pitanje koje vam može doneti nagradu: Koji glumci tumače uloge Hobsa i Šoa, i koji je britanski super automobil najavljen u filmu? 

Odgovore nam šaljite u komentarima, uz mejl na koji Vas možemo kontaktirati! Nagrade će dobiti četiri najbrža čitaoca koji daju tačan odgovor na postavljeno pitanje!

(Za)pratite Vrele Gume na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter, jer ćemo tamo deliti karte za ovaj film!

Hobs i Šo

8 Komentara

  1. Dragi svi, hvala Vam što ste učestvovali u ovam malom „nagrađivanju“. Dobitnici nagrada su ALEKSANDAR, DRSEKULARAC, PETAR i MARKO NIKOLIC. Čestitamo! Uskoro ćete biti kontaktirani na melj, sa pitanjem na koju adresu da pošaljemo nagrade. Hvala još jednom na učestvovanju.
    Srdačan pozdrav,
    Redakcija Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery