Vesti

Da li će novi BMW X6 M izgledati ovako!?

Render fotografije

BMW X6 M Render fotografije
2.65KPregleda

Jednom kada bude predstavljen, novi BMW X6 M će se naći „u ringu“ sa modelima kao što su Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe, najavljeni Audi RS Q8 i nedavno predstavljeni Porsche Cayenne Turbo Coupe. Konkurencija od bi i najhrabriji dobili žmarce…

BMW X6 M Render fotografije

U svakom slučaju, ne moramo da opterećujemo mozak kako bi pretpostavili kako će novi BMW X6 M izgledati. To su za nas uradili ljudi iz dizajnerskog studija Kolesa.

Na osnovu njihovih digitalnih crteža, ali i na osnovu onoga što smo već imali prilike da vidimo, rekli bismo da nisu daleko od istine.

Kao proizvod M odeljenja bavarskog proizvođača, novi BMW X6 M će imati odvažno dizajnirani prednji deo. Na njemu se ističe tamna „bubreg“ maska (gril), ali i veći usisnici za vazduh sa motivom pčelinjeg saća. Očekuju se i kućišta bočnih retrovizora sportskog dizajna, veći točkovi, performantne kočnice, spojleri i četiri izduvne cevi.

Zadnji deo ovog modela smo već imali prilike da vidimo na špijunskim fotografijama. Kao što smo rekli, sve je manje-više isto kao na ovim render fotografijama. Jedina razlika je u tome što izduvne cevi u stvarnosti nisu u istoj ravni. Naime, spoljašnje cevi su kraće od unutrašnjih.

BMW X6 M Render fotografije

Već pretpostavljamo i šta možemo očekivati kada je reč o performansama. Naime, BMW X6 M će ispod haube imati već poznati 4.4-litarski twin-turbo V8 agregat. On kod modela M5 razvija 592 konjske snage i 750 Nm obrtnog momenta. Očekuje se da slične, ako ne i iste, brojke krase i modele X6 M i X5 M. Kupcima će na raspolaganju biti i nešto snažnija X6 M Competition verzija. Ona bi trebalo da razvija 617 konjskih snaga.

Kada je reč o enterijeru, BMW X6 M će imati sportska sedišta, detalje od ugljenikovih vlakana i slično. Isticaće se svakako M oznake i šavovi u boji koja će „udarati“ kontrast ostatku kabine.

Render fotografije: Kolesa.ru

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery