Vesti

Bugatti predstavnio specijalna izdanja modela Chiron – Noire Elegance i Sportive!

Proizvodnja će biti ograničena na 20 primeraka…

Bugatti Chiron Noire Elegance i Sportive
2.67KPregleda

Bugatti je upravo predstavio dva specijalna izdanja modela Chiron. Ona su nazvana Noire Sportive i Noire Elegance!

Bugatti Chiron Noire Elegance i Sportive

Ovaj duo je inspirisan jedinstvenim Bugatti La Voiture Noire modelom, koji je predstavljen u Ženevi. Taj model je nastao kao omaž legendardnom automobilu francuskog proizvođača, Type 57 SC Atlantic. Bugatti La Voiture Noire je najskuplji, novi automobil na svetu i košta oko 18 miliona evra.

Spoljašnjost modela Bugatti Chiron Noire Elegance je od vidljivih, sjajnih ugljenikovih vlakana. Ovaj model krase još i modifikovana maska u obliku potkovice sa različitim dizajnom rešetke i Bugatti amblemom koji je izrađen od srebra. Tu su i novi točkovi i crna kočiona klešta.

Kada je o enterijeru reč, Chiron Noire Elegance je presvučen crnom kožom. Ističe se i natpis “Noire” na pragovima, centralnoj konzoli i naslonima za glave.

Sa druge strane, Chiron Noire Sportive, ima spoljašnji dizajn u mat crnim ugljenikovim vlaknima. On takođe ima novu masku, a tu je i prednji spliter, sve u crnoj mat boji. Kabinom dominiraju elementi u još crnjoj boji nego što su oni kod modela Elegance. Sve od dugmadi i točkića preko ručica za otvaranje vrata, sve je u crnoj mat boji.

Obe ove verzije imaju isti dizajn izduvnih cevi kao na modelu Chiron Sport.

Bugatti će konstruisati ukupno 20 primeraka ovih modela. Početna cena svakog primerka će biti oko tri miliona evra. Prvi primerci će biti dostavljeni u drugoj polovini 2020. godine. Takođe, oni koji su vlasnici modela Chiron Sport, mogu naručiti “Noire” finiš spoljašnjeg dizajna, za dodatnih 100.000 evra…

Bugatti Chiron Noire Elegance i Sportive

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery