Tjuning

BMW X4 u izdanju kompanije Hamann

Tjuning paket će uskoro biti dostupan

BMW X4 by Hamann
2.48KPregleda

Druga generacija modela BMW X4 ne može se nazvati baš najlepšim SUV/kupe automobilom. Međutim, tjuning kompanije stalno pokušavaju da ga učine lepšim i primamljivijim. Jedna od tih tjuning kuća je i Hamann.

BMW X4 by Hamann

Da li je ovaj tjuner uspeo da od BMW X4 modela napravi lepši automobil, ostavićemo na vama da odlučite. Mi ćemo nabrojati ono što je novo. Naime, tu je novi, prednji spojler, proširenja iznad točkova i novi difuzor. Takođe, ovaj automobil ima kraće opruge, pa samim tim ima i manji kirens. Tu su i četiri izduva i nove Anniversary Evo felne veličine 22 cola.

Ove komponente biće dostupne za sve varijante modela BMW X4, a među njima je i X4 M. Naime, BMW X4 kog je razvilo M odeljenje bavarskog proizvođača od 0 do 96 km/h ubrzava za manje od četiri sekundi u Competition varijanti. Standardni X4 M to ubrzanje postiže za 4,1 sekundu.

BMW X4 M Competition razvija 503 KS (375 kW) i 599 Nm obrtnog momenta. Sa druge strane, standardni X4 M razvija 473 KS (352 kW) i 599 Nm obrtnog momenta. Maksimalna brzina se kreće od 250 do 284 km/h sa opcionalnim M Driver paketom. Obe verzije su uparene sa osmostepenim automatskim menjačem i AWD sistemom.

Da li vam se dopada ovaj model u izadnju komapnije Hamann?

BMW X4 by Hamann

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery