AktuelnoVesti

Opel Astra Sedan za 12.699 evra

21.4KPregleda

Opel je najavio Astru 1.4 turbo sedan po izuzetno konkurentnoj ceni

Iako je još neizvesno njegovo održavanje, Opel je u susret Sajmu automobila pripremio specijalnu sajamsku akciju, uz koju kupci po ceni već od 12.699 evra mogu postati vlasnici Opel Astre Sedan.

Automobil sa preko 11 miliona kupaca širom sveta predstavlja dobitnu kombinaciju stila, kvaliteta i praktičnosti u koju se kupci probnom vožnjom mogu uveriti u svim Opelovim salonima širom zemlje.

Astra Sedan je dostupna kao 1,4 turbo 140ks u modelu Enjoy sa 4 vrata i sa atraktivnom opremom koja između ostalog podrazumeva i klima uređaj, električne podizače prozora, prednja svetla za maglu, tempomat za brzinu, komande na volanu, ESP (sistem za elektronsku kontrolu stabilnosti), kao i vrhunski Intellilink i multimedija sistem za zabavu i informisanje.

Prilikom kupovine u Srbiji, sve kupce očekuje probna vožnja u Opelovim salonima, a servisni interval za kupljeni automobil iznosi 30.000 km.

 

4 Komentara

 1. Zaista dobra ponuda. Vec neko vreme Opel nudi dobra vozila, koja su visok srednji nivo kvaliteta, a ne neka low cost varijanta, kao sto nude Dacia, i neki „povoljni“ modeli Peugeota i Fiata. To jesu verzije automobila koje su na kraju svog veka, ali su novi automobili i veoma su dobre zavrsne obrade.

 2. Apsolutni best-buy u Srbiji. Nema nista bolje za te pare.
  Peugeot 301/C-Elysee su ipak low-cost automobili.
  Tipo ima problem slabog 1.4/95ks motora, a 1.4turbo kod nas nije u ponudi.

 3. Ako zanemarimo da je u pitanju Astra J, po svemu prevaziđen model, ostaje dobar turbo benzinac i pitanje da li postoji mogućnost nadogradnje opreme ili to je što je, a obično je klot + klima ( pošto je ističu kao deo BOGATE opreme). Moglo bi se nazvati dobrom kupovinom u odnosu na dreševe koji se mogu kupiti na placevima.

  1. Paket opreme nije los i moze dodatno da se unapredi, ne preterano doduse.
   Glavni problem koji sam ja dozivio sa istim modelom je izuzetno brz gubitak vrednosti samog automobila.
   Za 3 godine u istom salone gde sam kupio nov automobil vrednost automobila je bila procenjena na 50% pocetne vrednosti. Po meni je to preteran gubitak vrednosti i jednostavno neprihvatljivo.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery