AktuelnoVesti

Aero Park 011 – najpovoljniji aerodromski parking

1.55KPregleda

Parkirajte za 6 evra/dnevno na Aerodromu Nikola Tesla

 

 

Najveći problem svih onih koji putuju sa bilo kojeg aerodroma na svetu je gde ostaviti svoj automobil a da ceh parkinga ne bude skuplji od celog putovanja.

 

 

Na Aerodromu Nikola Tesla, rešenje ovog problema se zove Aero Park 011.

 

Kompanija Aero Park 011, pionir je novog pristupa parkiranju na aerodromu „Nikola Tesla“ a celokupna usluga je podređena cenovno povoljnom i bezbednom višednevno parkiranju vozila uz efikasnu i tačnu uslugu prevoza od vašeg automobila do aerodromskog terminala i obrnuto.

 

Vrhunska usluga, konkurente cene (već od 700 din po danu) deo su prijatnog i po lepim događajima nezaboravnog putovanja.

 

 

Parking „Aero Park 011“ nalazi se na samo nekoliko minuta vožnje do centralnog terminala. 

 

Vozači mogu bukirati svoje parking mesto putem interneta tako što će svoj dolazak najaviti ispunjavanjem upitnika na sajtu kada će ujedno dobiti i cenovnu kalkulaciju svih troškova parkiranja, sa značajnim popustom na osnovu višednevnog parkinga.

 

 

Svim putnicima na raspolaganju je i  besplatni šatl prevoz do terminala. Po povratku, na osnovu vaših podataka o letu iz rezervacije, vozač šatla već je na pragu terminala da putnike odveze do automobila.

 

Aero Park 011“ je kompanija usmerena na kvalitenu uslugu koja osim parkinga i prevoza putnika nudi i opciju pranja automobila pre sletanja odnosno njegovog njegovog preuzimanja

 

 

Vrele gume“ su redovan korisnik usluga „Aero Parka 011“ i sve što je gore napisano deo je našeg iskustva. 

 

 

Putovati svojim automobilom nakrcanim prtljagom „od praga do praga“ je najkomfornije a sa Aero Park 011 i jeftinije od taxi prevoza!

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery