AktuelnoVesti

Renault Master dostavno vozilo 2025.

421Pregleda

Van of the Year 2025.

 

 

Žiri nagrade za Međunarodni kombi godine je dodelio novom Renaultu Master-u titulu „Van of the Year“ 2025.
• Svojim „Aerovan” dizajnom i novom multi-energetskom platformom postavio je nove standarde na tržištu i istakao se kao najefikasnije vozilo u klasi u ponudi modela sa benzinskim motorom, električnim motorom i pogonom na vodonik.
• Master je peti Renaultov kombi koji je osvojio ovu nagradu. To je dodatni razlog za slavlje marke nakon što je Scenic E-Tech electric u februaru ove godine poneo titulu „Automobila godine”.

 

Novi Renault Master peti je kombi ovog brenda koji je osvojio ovu prestižnu titulu. Pre njega to je pošlo za rukom Renaultu Master-u druge generacije (1998.), Renaultu Trafic-u druge generacije (2002.), Kangoo-u Z.E (2012.) i Kangoo-u Van treće generacije (2022.).

 

 

Nagrada za Kombi godine je drugi ovogodišnji uspeh brenda, s obzirom da je Scenic E-Tech electric u februaru osvojio nagradu Automobila godine!

 

 

Razloga za slavlje ima još više kada uzmemo u obzir činjenicu da je prošlo 27 godina od poslednjeg Renaultovog osvajanja dve nagrade zaredom, kada su takođe briljirali, pogađate… Scenic prve generacije i Master druge generacije! Izgleda da se ipak isplati ostati veran pobedničkom timu.

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery