AktuelnoVesti

#OstaniKodKuće uz Vrele gume TV (15.05)

2.05KPregleda

Novi termin, 15.05 časova na NOVAS.TV 

Važno: Zbog pomeranja „Zabrane kretanja“ vikendom (od 15 do 05 h i) i izmenjene programske šeme NovaS TV, Vrele Gume TV premijerno sutra u novom terminu do 15.05 časova

Bez obzira na sedmice izloacije, „lager“ Vrele gume testova je kao u svakoj domaćinskoj kući, za zlu netrebalo.

Ovog vikenda sa „police“ skidamo jednu od poslastica, urednik Piroški je testirao novi Renault Captur druge generacije i imao svašta za primetiti.

Kako priliči ovom dobu virusa, najbolja prevencija je zdrav život, svež vazduh i puno vitamina. Spoj ovog svetog trojstva smo otkrili u jedrilici RM1180 Vitamine. Zaista jedan sjajan brod, pre svega za nautički aktivan život.

Od novih trendova, tu nam je Mercedes e-Vito Tourer, pravi pripadnik „radnog“ segmenta koji je i kandidat za državne subvencije.

 

Tamo „preko bare , dakle u Americi, iako je sada žarište virusa, sprema se naslednik legendarnog Ford Bronko. Moćna sprava i nešto više informacija u ovom prilogu.

Miroslav je jedini koji neće poslušati #OstaniKodKuće, radi punim kapacitetom, računajući da u Peugeotu 204 nema koronavirusa jer je iz sedmadesetih godina prošlog veka.

Budite odgovorni prema sebi i drugima i naravno pratite #tvnovas u nedelju. Sjajan je celodnevni program na repertoaru!! 

Nova S TV, nedelja 15.05 (novi termin) 

Sadržaj emisije
Test: Renault Captur II
Nautika: RM 1180 Vitamine
Elektrifikacija: e-Vito Tourer / Van
Aktuelno: Ford Bronco
Oldtajmer: Peugeot 204

1 Komentar

Comments are closed.

Top Reviews

Video Widget

gallery