Vesti

Da li ste znali da se prozor na prtljažniku kod modela BMW Serije 3 u karavan varijanti može otvorti?

Opcija za koju mnogi ne znaju...

BMW Serije 3 Touring
2.3KPregleda

Nova generacija modela BMW Serije 3 Touring poseduje jednu interesantnu opciju, za koju, kako tvrde predstavnici kompanije, mnogi i ne znaju. Naime, prozor na vratima prtljažnika ovog modela se može otvoritit nezavisno od samog prtljažnika.

BMW Serije 3 Touring

Naime, već decenijama neki karavan modeli (od nedavno i SUV) bavarskog proizvođača imaju ovu opciju. Njena namena je da se vlasnicima omogući lakši pristup prtljažniku prilikom odlaganja sitnica. Međutim, tokom nedavnog intervjua, menadžer proizvoda kompanije BMW, Stefan Horn, rekao je da se kompanija borila kako bi tu opciju zadržala i na novoj generaciji modela BMW Serije 3 u Touring (karavan) varijanti.

„Reč je o nečemu što se može opsiati kao skrivena opcija. Razmatrali smo da li da to zadržimo i na novoj generaciji BMW Serije 3 Touring. Međutim, moramo klijentima staviti do znanja da ta opcija postoji, inače je od sledeće generacije verovatno neće biti“, rekao je Horn.

Iako za ovu opciju ne znaju svi kupci ovog modela, ona svakako doprinosi praktičnosti ovog modela.

BMW Serije 3 Touring

Naime, novi BMW Serije 3 Touring je premijerno predstavljen prošlog meseca. On je malo veći od svog prethodnika i dugačak je 4.709 mm, širok 1.827 mm i visok 1.470 mm. Prtljažnik ima kapacitet od 500 litara sa zadnjim sedištima na svom mestu. Njihovim obaranjem se zapremina prtljažnika povećava na impresivnih 1.510 litara.

U zavisnosti od tržišta kupcima će na raspolaganju biti po tri benzinska i dizel agregata. Uvodni benzinac iz modela 320i razvija 184 KS. Sa druge strane, uvodna dizel opcija iz modela 318d razvija 150 KS.

Više detalja o novoj generaciji modela BMW Serije 3 Touring pročitajte ovde.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery