Vesti

Suzuki Jimny osvaja motokros stazu!

Video

Suzuki Jimny
2.25KPregleda

Suzuki Jimny je oduvek bio izvanredan mali terenac. Ove godine je predstavljena njegova nova generacija, koja je ostala verna svojim prethodnicima.

Suzuki Jimny

Nova generacija modela Suzuki Jimny kombinuje “kockasti” dizajn spoljašnjosti sa modernim enterijerom. Naravno, tu je i prilično veliki klirens, pogon na svim točkovima i reduktor. Zahvaljujući svemu ovome, novi Jimny je spreman da savlada i najnepristupačnije terene.

Kako bi se proverilo da li ovaj model ispunjava ono što su njegovi konstruktori obećali, pred njega je stavljen izazov. Naime, Suzuki Jimny je vožen po motokros stazi koja je locirana u blizini Kejptauna. Staza nimalo nije jednostavna, ali je Jimny ispunio sva očekivanja.

Suzuki Jimny

Kolega koji je sedeo za njegovim volanom je priznao da se u nijednom drugom automobilu nije toliko zabavljao. Zatim je pomenuo nekoliko detalja zbog kojih je Jimny i te kako sposoban mali terenac.

Naravno, kao i svaki drugi četovorotočkaš, i on ima svoje slabe strane. Tu se pre svega misli na buku i vibracije u kabini, mali prostor i mali benzinski agregat. Međutim, svi već znaju koji su njegovi najveći nedostaci. Sa druge strane, novi Jimny ima dosta moderniji enterijer u kojem se ističe infotejnment sistem sa ekranom osetljivim na dodir i slično. Kontrola klime i sedišta sa grejačima su tu kako bi vožnja bila bar malo udobnija.

Suzuki Jimny

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery