Vesti

VW Touareg dobio nagradu za dizajn!

U konkurenciji koju čine Audi Q8, Mercedes GLE i BMW X5.

VW Touareg
1.94KPregleda

Ovogodišnja “nagrada za najbolji dizajn nemačkog automobila” dodeljena je u Frankfurtu. Nagradu je po odluci stručnog žirija dobio model VW Touareg u kategoriji putničkih vozila.

VW Touareg

Perjanica VW SUV game je dobila priznanje za “bezvremenski i funkcionalan dizajn”, stil i enterijer opremljen najsavremenijom tehnologijom. U to priznanje je uključen i “faktor zabave”, šta god da se pod tim podrazumeva.

“Treća generacija modela Touareg nudi elegantno i prvilačno rešenje svima kojima je potreban automobil za sve namene. Ovaj model takođe prat ii usvaja sve vrline Volkswagen automobila. Fantastičan SUV, pažljivo dizajniran do najsitnijih detalja, koji je oličenje impresivnog kvaliteta. Savršen porodični automobil”, zaključak je žirija.

VW Touareg

Sa druge strane, Klaus Bišof, šef dizajna kompanije VW, je naveo sledeće: “ Touareg je automobil koji ne mora nikome da se dokazuje. Novom generacijom smo samo usavršili njegov dizajn”.

Iako razumemo sve argumente koji su na strani modela Touareg, zanima nas šta vi mislite? Da li je Touareg zaista bolji od drugih premijum SUV modela predstavljenih prošle godine, kao što su Audi Q8, četvrta generacija Mercedes GLE ili BMW X5? Da li je Touareg zasluženo dobio ovu nagradu?

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery