AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Vrele Gume udarnički!

2.2KPregleda

Sa vetrom u kosi i novim majicama, nova epizoda i nove radne pobede

 

Neumorne Vrele Gume punom parom i u letnjoj sezoni. Kako nam je prijala kabrio-nautička promaja, šta ima novo na svetskom automobilskom tržištu i koji je to automobil bio stvar prestiža onomad u Istočnoj Nemačkoj? Nedelja 25. jul u 12:05, samo na televiziji Nova S. Vrele Gume po 1091. put!  

 

A stigle su i ultra kvalitetne majice Vrele Gume! U saradnji sa našim prijateljima Spotter Sova iz Kragujevca predstavljamo vam najbolju domaću proizvodnju majici po promotivnim cenama! Porudžbine preko naših društvenih mreža ili putem mejl adrese redakcija@vrelegume.rs. Požurite, količine su ograničene!

 

 

Test: Mazda MX-5

Za početak, pripremili smo vam jedan pravi letnji test. Model možda nije izašao ove godine, ali je nov i uvek aktuelan. Mazda MX-5 kabriolet ili od milošte Miatica, jedan od  najpopularnijih roadstera još od svog pojavljivanja 1989. godine.

Od našeg i vašeg Miodraga Piroškog čućete koji je idealan raspored sedenja ovom kabrio dvosedu, kakav je osećaj voziti Miatu, ali i može li se dobiti upala mozga (za one koji ga imaju) od promaje na auto-putu.

 

Aktuelnosti: Dacia Spring

U sred leta, iz Rumunije nam stiže Dacia – proleće. Najjeftiniji evropski električni automobil stiže u velikom stilu. O cenovnoj politici, koji su mu aduti i gde bi trebalo tražiti „patku“, čućete u prilogu.

 

 

Nautika: Roto 450s

Kad smo se jednom spustili do reke, sad nam se ne vraća na kopno. Za ljubitelje nautike i one koji će to tek postati, donosimo novi autorski nautički test – klasik. Videćete i čuti zašto je model Roto 450s prava ulaznica u svet glisera.  I to od stručnjaka.

Oldtajmer: Wartburg 353

Za kraj još jedne uzbudljive epizode, naravno rubrika oldtajmer. Miroslav Šosberger nam priča priču o modelu koji je bio stvar prestiža u Istočnoj Nemačkoj osamdesetih godina prošlog veka. Sećate li se vi nekog Wartburga 353? Ovaj konkretni je iz 1982. godine. Prilog za ne propustiti!

 

Naručite majice i podržite naš neumorni rad. Mi ćemo to znati da cenimo i uzvratimo. Vrele Gume, nedelja u podne, samo na Nova S TV! 

 

Sadržaj: 

Test:  Mazda MX-5;

Aktuelnosti: Dacia Spring;

Nautika: Roto 450s;

Oldtajmer: Wartburg 353. 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery