AktuelnoVesti

Vozite pažljivo!!!

1.25KPregleda

Srećna nova godina

 

Dragi prijatelji, gledaoci, čitaoci, pratioci, ljubitelji automobilizma, nautike i oldajmera, zahvaljujući vama, vašem poverenju koje nam daje uvek motiv više, u protekloj, jubilarnoj, 30. godini radili smo punim gasom ne birajući sredstva i načine pogona od dizela do struje, od 20 do 300 KS, od skutera do aviona…

 

 

U 365 dana realizovali smo 23 sata TV programa ( odgovara minutaži 10 dugometražnih filmova), obradili smo pedesetak testova automobila, isto toliko prikaza modela sa oldtajmer scene i sličan broj nautičkih promocija. Uredili smo preko 1.000 automobilskih vesti i zanimljivosti na web portalu i postavili nekoliko hiljada postova na društvenim mrežama, sa primera radi, oko 7 miliona pregleda samo na VreleGume YT kanalu u protekloj godini.

 

 

 

Istovremeno se zahvaljujemo i našim poslovnim partnerima koji su nas podržali i doprineli da do publike stigne iskrena, tačna, sadržajna pa i duhovita informacija.

 

 

 

Dobre smo pohvalili, loše nismo štedeli, što je činjenica koja nas posebno čini ponosnim i koja je presudna za ogromno poverenje koje ste nam poklonili.

 

Zahvaljujemo se i ovakvima koji nas nisu podržali, koji nas  ignorišu i arogantno podcjenjuju u duhu aktuelne „cancel“ kulture,  jer su baš kao takvi naš dodatni motor uspeha i neprocenjivo vredno gorivo nezavisnosti.

 

 

 

U novoj godini nastavljamo nama svojstvenim pa i jačim tempom i novim sadržajima jer stižu i novi veliki, originalni projekti…

 

 

 

Budite na kanalu!!!

 

VOZITE PAŽLJIVO SVIH 365 DANA!!! 

 

BONUS VIDEO: Drug direktor pravi najbolje sendviče sa parizerom

 

 

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery