Vesti

Restilizovani BMW 1 Series Sedan za 2020. godinu uslikan u Nemačkoj!

Da li to znači da će se prodavati i u Evropi?

281Pregleda

 

Kada je bavarski proizvođač automobila, kompanija BMW prošle godine lansirala model Serije 1 sa sedan formom karoserije baziran na UKL platformi, rečeno je da će se on prodavati ekskluzivno na kineskom tržištu. Međutim, stvari se po svemu sudeći menjaju.

Naime, prošlo je neko vreme od zvanične premijere ovog modela, te smo ovog leta saznali da je najmanji sedan bavarske kompanije dostupan i u Meksiku. To nas je nateralo da se zapitamo da li bi BMW ovaj model mogao da prodaje i na drugim tržištima, uključujući i Evropu.

Još uvek ništa nije zvanično, ali su se na internetu pojavile nove špijunske fotografije na kojima se vidi prototip ovog modela uslikan prilikom testiranja u Minhenu, u blizini BMW tehničkog centra.

Takođe, na fotografijama vidimo da je ovaj model delom prekriven kamuflažom, a razlog za to je što bavarska kompanija već priprema njegov restajling.

Kao što i samo možete videti, čitav donji deo karoserije je prekriven kamuflažnom folijom, na osnovu čega možemo zaključiti da će biti redizajnirani i njegove svetlosne jeidice. PO svemu sudeći, restilizovani će bit ii maksa (rešetka) hladnjaka i branici, a čini nam se da će njegov prednji deo izgledati malo agresivnije u odnosu na trenutni dizajn.

Pretpostavljamo da se BMW na ovaj korak odlučio kako bi sedan verziju ovog modela pripremio za to da ona bude u skladu sa potpuno novom generacijom modela Serije 1 u hečbek formi karoserije koja će u Evropi biti lanisrana tokom sledeće godine.

Činjenica da je ovaj model uslikan u Nemačkoj ne predstavlja veliko iznenađenje. Na kraju krajeva, ovaj model je i ranije primećivan u Minhenu.

Međutim, da li to znači da ćemo videte i sedan verziju modela Serije 1 na evropskim putevima, odnosno, da li će ona biti deo linije automobila iz Serije 1?

Na to pitanje još uvek nemamo zvaničan odgovor, ali bi taj potez bio logičan s obzirom da je Mercedes nedavno predstavio svoj sedan A-Klase, te verujemo da BMW ne planira da zaostaje za konkurencijom.

Izvor i špijunske fotografije: Carscoops

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery