Vesti

Opel Combo Life je ,,Best Buy automobil u Evropi 2019’’

1.68KPregleda

Međunarodni žiri novinara iz 31 zemlje je glasao za Opel Combo Life. Novi Combo Life impresionira sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Tu su i inovativni sistemi asistencije vozaču, visoki komfor i prostranost.

AutoBest Opel Combo Life

Novi Opel Combo Life je izabran za ,,Best Buy automobil u Evropi 2019’’ od strane AUTOBEST žirija. Žiri je bio posebno impresioniran sa odličnim odnosom cene i kvaliteta ovog automobila. Combo Life je pobedio pet drugih brendova koji su konkurisali za titulu (Citroën C4 Cactus, Dacia Duster, Ford Focus, Kia Ceed, Toyota Corolla).

Žiri novinara iz 31 evropske zemlje je odlučio u korist Combo Life-a nakon finalne runde testiranja na Vairano stazi u Italiji. Opel nudi ultra moderne tehnologije kao što su adaptivni tempomat, upozorenje na pospanost vozača, kamera sa uglom od 180 stepeni, head-up displej i ,,Flank Guard’’ zaštitu karoserije na boku vozila.

Combo takođe kombinuje komfor i dinamiku u vožnji kao kod putničkih automobila sa mogućnostima mini vena. U svojoj evaluaciji članovi žirija su se fokusirali i na troškove održavanja, dostupnost rezervnih delova i standarde servisiranja.

Pobednik ,,Best Buy automobila u Evropi 2019’’ mora da bude automobil koji je sveobuhvatan. Upravo iz tog razloga se peta generacija Comba pokazala nepobedivom.

,,Mi smo oduševljeni odlukom 31 nezavisnog člana žirija AUTOBEST’’, rekao je generalni direktor Opela, Mihael Lokšeler (Michael Lohscheller). ,,Combo jednostavno nudi mnogo automobila za uloženi novac. To je ključna stavka u osvajanju titule Best Buy automobil u Evropi. Novi Opel Combo je svestran talenat koji može da uradi skoro sve. Ovaj model igra
važnu ulogu u našoj proizvodnoj ofanzivi tokom koje ćemo predstaviti osam novih modela naredne godine“.

PR Saopštenje: Opel

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery