AktuelnoVesti

Mercedes-Benz T-Class

Die neue Mercedes-Benz T-Klasse // The new Mercedes-Benz T-Class
1.6KPregleda

Nova Mercedes T-Klasa: Kompaktni gradski kombi za porodice, ljubitelje aktivnog odmora i posao

 

Mercedes-Benz Vans isporučuju vozila u malom, srednjem i velikom segmentu kombi i dostavnih vozila, ispunjavajući  zahteve kupca u vidu prostranosti. Od sada, platforma za segment malih kombija vozila koristiće se za kreiranje potpuno novog vozila, prilagođenog potrebama porodica, dok će istovremeno biti pogodno i za ljubitelje aktivnog odmora.

 

Poput V-Klase, koja je uspešno pozicionirana u segmentu kombija srednje veličine, Mercedes-Benz Vans će ponuditi novo vozilo u segmentu malih kombi vozila od prve polovina 2022. godine. Novi model će nositi oznaku T-Klasa.

 

 

 

„Sa potpuno novom Mercedes-Benz T-Klasom, želimo da ponudimo vozilo koje omogućava porodicama i onima koji upražnjavaju aktivne odmore, da zakorače u svet Mercedes-Benz vozila. Ovi kupci traže atraktivna i praktična kompaktna vozila, a upravo te zahteve ispunjava nova T- Klasa“, izjavio je Marcus Breitschwerdt, rukovodilac Mercedes-Benz Vans.

 

„Sa novim izgledom i dizajnom T-Klase, postižemo spoj funkcionalnosti i primamljivostiW, kaže Gorden Wagener, šef dizajn tima Daimler Grupe. „Svojom jedinstvenom filozofijom dizajna Sensual Purity, stvaramo atraktivnog porodičnog pratioca. T-Klasa će inspirisati svojim dizajnom, proporcijama i primenjenim vrednostima.“

 

 

 

Punopravni član Mercedes-Benz porodice

Kao potpuno novi projekat, T-Klasa će se na prvi pogled jasno prikazivati svoju pripadnost kao član Mercedes-Benz porodice i kao takvu, odlikovaće je nepogrešivo tipične karakteristike marke sa trokrakom zvezdom. Posebno u pogledu dizajna, vrednosti, sigurnosti i povezanosti, ovo novo vozilo će nositi Mercedes-Benz DNK u sebi.

 

Nova klasa, novi koncept

 

U fokusu novo razvijene Mercedes-Benz T-Klase je tržište privatnih kupaca. T-Klasa će zadovoljiti potrebe porodica i ljudi orjentisanih ka slobodnom vremenu, a po atraktivnom odnosu cene i kvaliteta. Slovo T označava efikasne koncepte prostora i stoga je savršeno pogodno kao oznaka modela za kompaktne porodične kombije koje krasi trokraka zvezda.

 

Nova Mercedes-Benz T-Klasa nudi dosta prostora i pogodna je za različite namene, uključujući prevoz putnika kao referenca u okviru deljenja usluga, sve to ne ugrožavajući komfor. Klizna vrata širokog otvaranja, sa leve i desne strane vozila, kao primer, omogućavaju lak i udoban pristup unutrašnjosti. Pored konvencionalnih pogonskih sistema, postojaće i potpuno električna verzija.

 

 

Mercedes-Benz Vans u segmentu malih kombi vozila

U segmentu malih kombi vozila, Mercedes-Benz Vans je predstavljen kroz komercijalno postavljeni model Citan od 2012. godine. U avgustu prošle godine, divizija lakih komercijalnih vozila najavila je naslednika kompaktnog gradskog dostavnog vozila, zajedno sa električnom varijantnom. Na osnovu ove platforme za male kombije, biće stvorena dva vozila: Mercedes-Benz Citan – beskompromisno vozilo prilagođeno potrebama komercijalnih kupaca, Mercedes-Benz T- Klasa – vozilo fokusirano na privatna lica.

 

 

T-Klasa i Citan biće naravno kreirani u saradnji sa Renault-Nissan-Mitsubishi grupacijom.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery