Vesti

Od sada je za svaki Mercedes-AMG GT 4-Door kao opcija dostupan novi aerodinamični “body-kit”

Dostupan kao opcija na svim verzijama modela Mercedes-AMG GT 4-Door

Mercedes-AMG GT 4-Door
3.8KPregleda

Iako se o dizajnu modela Mercedes-AMG GT 4-Door i dalje raspravlja, jedna stvar nikako ne može biti osporena. Reč je o izuzetno performantnom sedan automobilu.

Mercedes-AMG GT 4-Door

Najskuplja GT 63 S verzija Mercedesovog rivala modelima kao što je Porsche Panamera ispod haube krije četvorolitarski twin-turbo V8 agregat. Taj agregat kod njega razvija impresivnih 630 konjskih snaga i 900 Nm obrtnog momenta. Zahvaljujući tome, ovaj Mercedes-AMG GT 4-Door iz mesta do 96 km/h ubrzava za 3,1 sekundu i postiže maksimalnu brzinu od 320 km/h.

Mercedes-AMG GT 4-Door

Naravno, ne mogu svi sebi priuštiti najskuplju verziju ovog modela. Oni su se (bar do sada) morali zadovoljiti slabijim i manje agresvinim verzijama. Međutim, od sada je kao opcija, na svim verzijama modela Mercedes-AMG GT 4-Door dostupan novi aerodinamični “body-kit”. Zahvaljujući njemu, svaka verzija ovog modela može izgeldati agresvino.

Kao što smo rekli, ovaj aerodinamični paket će biti dostupan na svim verzijama modela GT 4-Door. Tu mislimo i na najslabiju GT 43, srednju GT 53 i performanti GT 63 varijantu. Na prednjem delu se ističu jedinstveni spliter i deflektori vazduha na bočnim strana branika. Tu su i ogromni usisnici za vazduh.  Na zadnjem delu se ističe veliki fiksirani spojler, ali i novi difuzor i restilizovani branik.

Kupcima u Nemačkoj će ovaj paket aerodinamike biti dostupan kao opcija za dodatnih 3.391 evra. Eventualno će on biti dostupan na svim tržištima.

Mercedes-AMG GT 4-Door

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery