AktuelnoEco GreenVesti

Lucid se priprema da konačno započne isporuke Air Dream modela?

1.52KPregleda

Kompanija ne želi da precizira kada će se to desiti, ali oni koji su rezervisali Dream Edition, dobili su e-mail u kojem treba da potvrde porudžbinu.

 

Lucid je već propustio da ostvari cilj vezan za početak isporuka svog prvenca, što je trebalo da se desi u proleće 2021. Sada, kada definitivno nije ispoštovan rok, a drugi datum nije preciziran, oni koji su rezervisali Air i dalje čekaju na informaciju kada će njihova vozila moći da im budu isporučena.

 

Prvi će se kod novih vlasnika naći Air Dream Edition modeli, a oni koji su ih rezervisali su dobili elektronsko pismo u kojem stoji da treba da se pripreme za potvrdu porudžbine.

 

Vesti je objavio Daily Lucid, koji ujedno ima dve teorije u vezi s tim zašto su isporuke odložene i zašto od tada nije određen jasan datum. Prva se odnosi na „kreš“ test program za Air, ukazujući na poziv investitora 13. jula, kada je kompanija objavila da još uvek testira serijske modele kako bi dobila bezbednosno odobrenje. Po drugoj teoriji, baziranoj na informaciji iz istog poziva, EPA i dalje testira domet Aira. Lucid očekuje da njegov pulen ostvari maksimalnu autonomiju od 832 kilometra, što će ga učiniti prvim električnim vozilom s dometom većim od 500 milja, odnosno 800 kilometara.

 

Postoji verovatnoća da će prve isporuke zapravo startovati u septembru.

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery