Vesti

Hyundai objavio novu skicu za „osveženi“ i10!

Imaće dinamičniji dizajn

Hyundai i10
1.73KPregleda

Danas je objavljena i zvanična skica novog Hyundai i10 modela, koji će svoju premijeru imati na Sajmu automobila u Frankfurtu.

Hyundai i10

Kao i na svim dizajnerskim skicama, Hyundai i10 na ovoj izgleda agresivnije i dinamičnije nego što će to zaista biti sa serijskim modelom. Međutim, ovakve skice nam daju prilično dobru ideju o tome šta moćemo da očekujemo od gotovog proizvoda. Na ovoj skici vidimo da će mališan iz Hyundai-ja dobiti potpuno novo „lice“. Predstavnici kompanije Hyundai navode da će novi i10 imati prednji deo koji izgleda energičnije i oštrije. Na osnovu ove fotografije, moramo reći da se slažemo sa njima.

Naime, novi Hyundai i10 će imati novu masku (gril) sa okruglim svetlima za maglu na oba „ćoška“. Tu su i otri usisnici za vazduh, novi branik i novi farovi.

„Potpuno novi Hyundai i10 će imati dinamičan dizajn koji se ističe u A segmentu. Njegova široka prednja maska će mu dati sportski izgled, a ipak, ostaće veran svom dizajnu“, navodi se u saopštenju Hyundai-ja.

Južnokorejski brend je potvrdio i da će novi i10 biti opremljen naprednom tehnologijom. Tu se pre svega misli na sisteme za asistenciju vozaču, ali i Apple CarPlay i Android Auto, bežični punjač i kameru za vožnju unazad.

Novi i10 će se po svemu sudeći prodavati samo sa trocilindarskim i četvorocilindarskim agregatima. Jedan od njih bi trebalo da bude i 1.0 T-GDI, trocilindraš sa turbo punjačem koji razvija 118 KS. Isti agregat se nalazi i kod modela i30.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery