AktuelnoVesti

Hyundai i10 N Line

N Line na proizvodnoj liniji

1.63KPregleda

Hyundai Motor najavljuje početak proizvodnje novog modela linije i10N Line

 

Najnoviji Hyundai koji pretenduje na svakodnevne puteve, ali i na ozbiljnu sportsku karijeru, upravo kreće u proizvodnju. I10N Line proizvodiće se u fabrici Hyundai Assan Automotive Sanayi u turskom gradu İzmitu.

 

Potpuno novi i10 N Line četvrti je Hyundai model koji će biti dostupan u dinamičnoj, sportskoj N verziji. N Line modeli odlikuju se sportskim izgledom eksterijera i enterijera.

 

 

 

Za potpuno novi i10 N, ova nadogradnja je više nego samo dizajn:  dolazi sa ekskluzivnim 1.0 Turbo GDi motorom od 100 KS, što vožnju čini još zabavnijom. Dostupan je i sa 1,2 MPi motorom sa 84 KS. Model i10 N pokazuje da okretnost N linije nije samo u novom izgledu – već i u dinamičnosti.

 

Dodavanjem ovih sportskih elemenata u veoma siguran i pouzdan gradski automobil, Hyundai proširuje privlačnost modela ka širem krugu kupaca.
Potpuno novi i10 N kombinuje dinamičan dizajn potpuno novog i10 sa sportskim izgledom i stavom N linije. Spoljni dizajn nudi kontrast mekih površina i oštrih linija.

 

Njegovi redizajnirani odbojnici i rešetka daju mu dinamičan izgled. Što se tiče enterijera, volan i ručica menjača, kao i brendirani ventili i metalne papučice daju kabini sportski osećaj.

 

I10 N pokreće sjajni 1,0-litarski Turbo GDi motor, koji isporučuje 100 KS i 172 Nm obrtnog momenta.

 

 

PR Sopštenje Hyundai Srbija

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery