Vesti

GAC će u Detroitu predstaviti svoj novi koncpet Entranze

Premijera na Sajmu automobila u Detroitu

GAC-Motor-key-visual
1.32KPregleda

Kineski proizvođač automobila, kompanija GAC, će na Sajmu automobila u Detroitu premijerno predstaviti svoj novi koncpet po imenu Entranze.

Ovo vozilo predstavnici komapnije opisuju kao “hiper-moderno porodično vozilo”, koje će imati formu potpuno električnog MPV-a. Njega će krasiti široki spektar “inteligentnih sistema i moderne tehnologije”, ali i automatizovana vožnja.

Iako GAC opisuje koncept Entranze kao MPV, drugi smatraju da je on u stvari SUV modela sa sedam sedišta. Kako god da bude, to vozilo će imati nekonvencionalan dizajn i biće opremljeno tehnologijom i ergonomijom koja će vožnju učiniti udobnijom i lakšom.

Pored koncepta Entranze, GAC će predstaviti i GM6 minivan u Detroitu. Taj model će se po prvi put pojaviti na nekom mestu van Kine. Ovaj veliki kombi poseduje tehnologiju polu-autonomne vožnje, veliki prtljažnik i prostranu kabinu.

GAC Detroit

GAC Detroit

Navodi se i da će GAC sa sobom povesti i GS5 SUV model koji je premijerno predstavljen pre par meseci, na Sajmu automobila u Parizu. Ispod njegove haube krije se agregat radne zapremine 1,5 litara sa turbo punjačem.

To nije sve. GAC će u Detroitu predstaviti i modele GS4, GS8 i GE3.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery