AktuelnoEco GreenPRVesti

Dacia Spring u finalu za nagradu Auto Best 2022.

4.66KPregleda

Dacia Spring je ušla u finale za nagradu Auto Best – Best Buy Car Europe 2022 (Najbolja kupovina u Evropi 2022.)

 

Ovaj automobil, predstavljen u martu ove godine. Stvoren je kako bi učinio električnu mobilnost dostupnu svima i pritom ispunio sve osnovne zahteve koje kupci imaju od automobila (navigacija, preslikavanje ekrana pametnog telefona, klima-uređaj, električni prozori i drugo). I sve to po najpristupačnijoj ceni u Evropi!

 

Svojim dopadljivim izgledom, s četira prava sedišta i prtljažnikom od gotovo 300 litara, Dacia Spring nudi više od konkurentnih gradskih automobila. Različite mogućnosti punjenja (manje od sat vremena na brzom punjaču i manje od 7 sati na kućnoj utičnici green up) i domet do 305 km u gradu (230 km u mešovitoj vožnji prema ispitnom postupku WLTP) čine ga upotrebljivim električnim automobilom za svakodnevnu vožnju i putovanje na posao u glavnim evropskim gradovima. 

 

Žiri nagrade Auto Best, koji čine automobilski novinari iz 32 evropske zemlje, u narednim nedeljama će između šest finalista odabrati automobil kome će pripasti titula Best Buy Car Europe 2022, a pobednik će biti objavljen sredinom decembra 2021. 

 

Renault

 

1 Komentar

  1. Ako cemo pravo – Spring i zasluzuje AutoBest nagradu.
    I bez subvencije je dovoljno pristupacan (manje od 20.000eur), na benzin i plivajuci zamajac zaboravis, domet odlican…sve u svemu prava mala revolucija u klasi gradskih automobila.
    Mozda niste znali, ali Spring se u italiji nudi po ceni od svega 10.000eur, obzirom na visoke subvencije koje Italija daje za kupovinu elektricnih automobila.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery