Vesti

Audi najavio novi, misteriozni e-Tron električni koncept!

Tizer fotografija

Audi električni e-tron koncept
1.44KPregleda

Audi je danas objavio tizer fotografiju kojom najavljuje sledeće potpuno električni e-Tron koncept automobil na kom radi.

Audi električni e-tron koncept

Ovaj misteriozni Audi se može videti i na fotografiji koja je objavljena pre neko vreme. Na toj fotografiji se nalaze planirani električni automobili i koncept modeli, među kojima je i Q4 e-tron koncept spreman za proizvodnju, ali i e-tron GT koncept. Šta vam možemo reći o ovom automobilu?

Iskreno, ne puno toga. Najpre da napomenemo da nam se čini da ovaj model nema drastično drugačiji dizajn od trenutnih koncept automobila proizvođača iz Ingloštata. Zapravo, ovaj model izgleda kao da je spreman za proizvodnju.

Izvor iz Audija naveo je da je ovaj model u završnoj fazi razvoja kad je u pitanju dizajn. Takođe je rečeno da je njegov prednji deo bliži serijskoj verziji nego na bilo kom drugom konceptu.

Magazin AutoExpress prenosi da ovo vozilo dizajnom i veličinom podseća na novi A7 Sportback. Jedino što je njegov krov postavljen nešto više zbog baterija koje su smeštene u podu. Ovo vozilo će biti postavljeno na PPE električnoj platformi koju su zajednički razvili Audi i Porsche.

Još uvek se ne zna kada će ovaj misteriozni koncept sa fotografije biti predstavljen, ali se očekuje da to bude tokom sledeće godine. Na tržište će verovatno stići za par godina.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery