AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Nedeljom u 12.05 NovaS

1.18KPregleda

Gazela u rukama kapitalca

 

 

 

Vikend je započeo lepim vremenom, a kao što već uveliko znamo njegova kulminacija i dobra zanimacija je nedeljom od 12.05 na kanalu NovaS.

 

Test: GAZ Gazelle New Next

 

 

Drug direktor (sa ograničenim službenim ovlaštenjima) u ovoj epizodi pod nazivom “Gazela u rukama kapitalca” detaljno uz „Pesmu radu“ testira originalni putarski kamion, ruski GAZ Gazelle New Next.

 

 

Odmah da vam otkrijemo, možda Gazelle nije većini interesantna automobilska tema, ali ova prezentacija iz opusa urednika Piroškog pomera granice.

 

Avijacija: Renault Air 4

 

 

 

Sada već ustaljena aeronautička rubrika donosi reportažu o zanimljivoj letelici sa genima Renaulta. Zapravo, možda leteći automobili ipak postanu stvarnost.

 

Nautika: Greenline Ocean Class 68 hybrid

 

 

 

Pre destak godina privatizovan je deo slovenačkog nautičkog proizvodnog pogona, koji je sa novim vlasnicima dobio novu energiju i novu ideju nautike.

 

 

Zašto je Greenline zapravo TESLA na vodi, saznaćemo u prilogu o hibridnom krstašu Greenline Ocean Class 68 hybrid.

 

 

Noviteti: Opel Astra Sports Tourer

 

 

Iz moćnog Stelantisa stiže nam najnoviji i rekli bi vrlo zanimljiv Opel model. Astra Sports Tourer objedinjuje porodičnu upotrebljivost i sportske pretenzije u karavanskoj klasi.

 

Oldtajmer: Ford Sierra

 

 

 

Miroslav Šosberger ne posustaje, jer ima on više energije nego Srbija oldajmera. Da je to tako potvrđuje se i u ovoj epizodi, podsećanjem na Ford Sierru hit limuzinu od pre četdesetak godina.

 

 

Mi smo se potrudili i napravili interesantnu emisiju, a na vama je samo da se udobno smestite ispred svojih monitora ili TV ekrana.

 

Nova S, nedelja 12.05

 

Sadržaj:

 

Test: GAZ Gazelle Next NN

Avijacija: Renault Air4

Nautika: Greenline Ocean Class 68

Stelantis: Opel Astra Sports Tourer

Oldtajmer:  Ford Sierra

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery