AktuelnoFilm

Mad Max univerzum dobija novu zvezdu (VIDEO)

2.44KPregleda

U nastavku o Furiozi neće biti Mad Maxa, ali zato će tu biti Kris Hemsvort

 

Svi mi kojima se svideo tandem u vidu Šarliz Teron i Toma Hardija u „Mad Max: Fury Road“, moraćemo da se pomirimo s činjenicom da ih nećemo videti u narednoj iteraciji čuvene filmske franšize. Rad na nastavku filma iz 2015. je u toku, a donosi neka nova lica.

 

 

Džorž Miler je rekao pre dosta vremena: što se tiče nastavka „Fury Roada“:  „On će ići nazad u vreme s pričom koja će se u većoj meri vrteti oko Furioze, što znači da će Maks biti u potpunosti odsutan.“ Inicijalno, plan je bio da se zadrži Šarliz Teron u ulozi Furioze i da se koristi CGI da bi se priča ispričala na ubedljiviji način.

 

 

Na kraju, Miler se ipak odlučio protiv toga, nakon što je gledao Skorsezeov „The Irishman“, i uvideo koliko odvraćanja pažnje digitalno podmlađeni Robert De Niro proizvodi. Iz tog razloga, Miler se odlučio da zameni Teronovu u narednom izdanju. Anja-Tejlor Džoj se razmatra za ulogu mlade Furioze, uz nove informacije koje kažu da Warner Bros aktivno koketira s Krisom Hemsvortom za glavnu mušku ulogu.

 

Anya Taylor Joy

 

S obzirom da je reč o Furiozinoj priči, neće biti Maksa Rokatanskog (on će dobiti sopstveni nastavak s „Mad Max: The Wasteland“, s tim što je Tom Hardi i dalje u igri za tu ulogu). Umesto Maksa, glavnu mušku ulogu će igrati tip pod imenom Dementus, koji je opisan kao muškarac između 30 i 40 godina, izuzetno zgodan, s anđeoskim licem i dubokim ožiljkom na čelu, spojenim hromiranim kopčama.

 

Po istom izveštaju, Warners želi Hemsvorta jer je on – izuzetno zgodan.

 

 

U šoubiznisu, mnoge stvari se mogu desiti između momenta ranih pregovora/kastinga i realnog početka produkcije, a izdanje o Furiozi tek treba da se zahukta. Pored toga, Miler ima reputaciju da su mu potrebne godine da uradi stvari kako treba, jer on želi da ih uradi na svoj način i isključivo na svoj način.

 

 

Drugim rečima, Hemsvort bi mogao ili ne bi mogao, biti naredna velika zvezda „Mad Max“ univerzuma. Ono što su takođe značajne vesti je da je Warners odlučan da isporuči još najmanje dva „Mad Max“ filma u bliskoj budućnosti, a to može značiti samo jedno: još uživanja u postapokaliptičnom ambijentu i jurnjavi isto tako postapokaliptičnih vozila.

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery