AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Za svakoga po nešto u Vrele Gume TV

2.26KPregleda

Vrele Gume TV za bolje karantinsko raspoloženje

Dok nas nevesela nužda i vikend koronavirus polako ali sigurno i psihološki razara po mnogim frontovima, Vrele Gume TV tim radi punom parom, kako je i dužnost svakog novinara i svake redakcije.

Funkcionisati u svim okolnostima zarad informisanja, obrazovanja i zabave. U ovoj emisiji Vrele Gume TV upravo od svega po dosta u toj recepturi! 

Junak udarničkog korona rada je svakako Miroslav Šosberger, osim što brine za svaki detalj emisije, za ovu vikend epizodu je pripremio završni deo izuzetno gledanog serijala Peugeot sedmadesetih. Uhhh, kakav je to bio duh i stil automobila!

U ovoj epizodi podseća na neka sretnija vremena kroz Peugeot 304.

Uprkos svim ograničenjima i karantinima, nismo zaostali ni na polju testova.

Tamni vilajet

Od Mercedesa u koronavirus vreme ostao samo kišobran u rukama urednika!

Kroz epizodu „Tamni vilajet“ urednički test termin je pripao modelu Hyundai Santa Fe sa manjim ali modernijim dvolitarskim CRDi agregatom.

Istovremeno da upoznavanjem karakteristika Hyundai Santa Fe 2.0CRDi , naš  „drug direktor“ načinje i temu koliko zapravo preplaćujemo automobilske proizvode premijum brendova.

Club Swan 36 & BMW i8

U nautičkom smislu, spremni smo za ono kako živimo! Za borbu prsa u prsa i ozbiljno regatavanje ili trkanje pod jedrima jedrilicom Club Swan 36, koja je deo pogonske tehnike usaglasila sa BMW i8.

BMW Motorad R-18

BMW Motorad je spremio super zanimljivi kruzer R-18 kojim se kandiduje za bolje dane koji dolaze. Jedno sedište, bokser motor, duh starih vremena… Uživanje za medalju!

Izdržite i ovaj karantin vikend uz Vrele Gume koje se nisu štedele i zanimljiv program na TVNovaS.

Nedelja, 12.35 na najboljoj TVNovaS

Sadržaj:

Test: Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi

Nautika: Club Swan 36

Aktuelno: Red Dot nagrade za Mazdu

Motociklizam: BMW R 18

Oldtajmer: Peugeot 304

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery