AktuelnoNajava TV emisijeVesti

4/4 autorska priloga u novoj epizodi kultne emisije

Exit, finale EP i Vrele Gume! Kakva nedelja!!!

3.69KPregleda

Napokon smo na vodi, ali pre toga jedna „mačketina“, Slovenija i Dakar! 

 

Lepe vesti za ljubitelje nautike i naše emisije. Napokon smo se „spustili do reke“ i snimili jedan realan, domaći čamac. Exit je u Novom Sadu, a vi svoj izlaz iz dosadne nedeljne svakodnevice potražite na TV Nova S. Nedelja, 11. jul 2021. u 12:05, tačno devet sati pre finala Evropskog prvenstva u fudbalu na istoj televiziji. Vrele Gume po 1089. put! 

 

Test:  Jaguar F-Pace

Jedan od najatraktivnijih noviteta ove godine stigao nam je na test nakon svega 13 „pređenih“ kilometara. Najveća mačka iz Jaguar porodice sa proverenom motorizacijom, ali i blagohibridnom asistencijom i gotovo poptuno novim enterijerom. Restilizovani F-Pace na skeneru čuvenog i ni malo „lakog“ Miodraga Piroškog!

 Aktuelno: Renault Traffic

Drugi od ukupno tri dela reportaže iz Renault centra u slovenačkoj Mirnoj Peči posvećen je novom adutu luksuznog aerodromskog taksi prevoza. Lara Piroški i Miroslav Šosberger voze Renault Trafifc. Sa akcentom na posebno, VIP, SpaceClass izdanje koje se nameće pitanjem: „Spavaš li mirno, V Klaso?

 

Nautika: Bandit Speedboat

Mi nismo kao političari koji samo obećavaju i slabo šta od toga ispunjavaju. Dali smo vam reč da ćemo se čim bude prilike spustiti na Dunav i snimiti jedan autentičan autorski nautički prilog. Rečeno – učinjeno.  Gliser Bandit Speedboat i dokaz da domaća nautička samogradnja ima kvalitet i ozbiljne izvozne potencijale. Pa da vidimo ko su to novi brzi rečni „banditi“. Uživajte!

 

Oldtajmer: Cajiva Elephant 650

Kratko, ali adrenalinski i veoma slatko. I završni četvrti prilog nedeljne emisije je autorski. Naravno, u pitanju je legendarna rubrika oldatajmeri. Ništa manje legendaran Miroslav Šosberger donosi priču  o motociklu Cajiva Elephant 650. Nakon nastupa na Dakaru daleke 1985. godine, ovom modelu ostalo je samo da se pojavi još u našoj emisiji i ispunio je smisao svog postojanja.

 

 

Četiri neoboriva argumenta da nedeljno podne provedete uz TV Nova S i vašu omiljenu emisiju! Šaljemo vam pozitivne vibracije sa Petrovaradinske tvrđave i Exit festivala, uz napomenu da je ekskluzivno na istoj televiziji gde i naša emisija u nedelju uveče fudbalski spektakl, finale Evropskog prvenstva u fudbalu, Engleska – Italija. Nedelja 11. jul, samo na Nova S TV.

 

Vrele Gume, 1089. epizoda: 

 

Test:  Jaguar F-Pace;

Aktuelno: Renault Traffic;

Nautika: Bandit Speedboat;

Oldtajmer: Cajiva Elephant 650

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery