AktuelnoVesti

Renault prolećne akcije

4KPregleda

Renault tradicionalno za svoje kupce ima fantastičnu prolećnu ponudu

Renault je odlučio da ovog proleća kupce obraduje izuzetno zanimljivom ponudom.

Prolećni bonus u iznosu do 500€ u zavisnosti od modela i 5 godina garancije
• Bonus do 500€, u zavisnosti od modela, za kupovinu po principu „Staro za novo“
• Bonus do 500€ u zavisnosti od modela, za sve koji se odluče na kupovinu vozila putem Renault finansiranja

U nastavku izdvajamo posebne verzije i ponude za modele specijalno pripremljene za kupce koji se odluče za kupovinu u toku prolećne akcije:


Clio Generation tce 75 po ceni od 10290€ sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim prolećnim bonusom. Ukoliko se kupac odluči na kupovinu staro za novo može da računa i na dodatni bonus u iznosu od 200€, kao i na još dodatnih 200€ ukoliko kupovinu realizuje putem Renault finansiranja.

Megane Grandcoupe Limited 115 sa dolazi po ceni od 15730€, sa dodatnim prolećnim bonusom od uz dodatni popus iznosu od po 300 eur za kupovinu staro za novo i kupovinu putem Renault finansiranja.

Kadjar Intens Tce 140  od 20.490€ sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim prolećnim bonusom. Kod modela Kadjar je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 500€ za kupovinu staro za novo i kupovinu putem Renault finansiranja.

Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Renault Finansiranja, a za ovu godinu smo pripremili kredit u dinarima ili eurima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja.

Posebno skrećemo pažnju na kredite u eurima sa kamatnom stopom 0,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 3,99% za period otplate od 60

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery