Vesti

Enterijer modela Porsche Macan u izdanju kompanije Carlex Design

Luksuzan enterijer za Porsche Macan.

Porsche Macan Carlex Design
845Pregleda

Iako je Porsche Macan premijum automobil, retko ko bi se usudio da kaže da je reč o automobilu koji odiše luksuzom. Međutim, oni koji žele da njihov SUV iz Štutgarta ima luksuzan enterijer, mogu se obratiti tjuning kompaniji Carlex Design.

Porsche Macan Carlex Design

Ova tjuning kompanija je postala poznata upravo po kreiranju izvanrednih enterijera za automobile. Kombinacija skupih materijala kakvu su ljudi iz ove tjuning kompanije ubacili u Porsche Macan, retko se može naći na nekom drugom SUV automobilu. Zapravo, čak ni Bentley Bentayga ne izgleda ovako “skupo”. Tu je Nappa koža, crna alkantara, detalji u roze i zlatnoj boji i slično.

Porsche Macan Carlex Design

Naravno da ovakav enterijer nije po svačijem ukusu, i za svačiji džep. Međutim, možda je on baš pravi izbor za one koji žele da njihov automobil izgleda skupo i luksuzno. Oni drugi bi pak reki da je ovo čisto preterivanje, što možemo razumeti.

Ako bi nešto mogli da promenimo na ovom enterijeru, onda bi se verovatno odlučili za nešto manje “kičaste” detalje, i možda kombinaciju nekih drugih boja.

Da li se vama dopada ovaj enterijer?

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery