AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Vrele Gume „best of 2020“, drugi (ekološki) deo

1.27KPregleda

Drugi deo podsećanja zašto prošlu godinu ne bi trebalo baš u potpunosti zaboraviti

 

Godinu za zaborav pamtićemo ipak i po brojnim novitetima koje smo testirali i koji su nam ostavili lep utisak. Nakon najboljih automobila 2020, emisija Vrele Gume u nedelju 10. januaru donosi vam pregled pet alternativnih, ali i atraktivnih prevoznih stredstava od prošle godine. Samo na Nova S TV u 12:05! 

 

Toyota CH-R

Krećemo naravno sa automobilom. Najekonomičniji i jedan od „najčistijih“ modela koje smo testirali prošle godine zasigurno je Toyota CH-R Hybrid, u novom agregatnom stanju.

 

Vrele Gume

 

Nautic Plast  Tarpon

Da se deo naše redakcije pita, kopno ne bi moralo da postoji uopšte, živelo bi se lepo i na ili u vodi. Svima koji isto misle želimo što više reka, mora i jezera ove godine i preporučujemo odličan čamac domaće izrade – Nautic Plast Tarpon 5.35. 

 

 

City Coco Pusa

Za kopnene „živuljke“, ekološki svesne i savesne, prošle godine stiglo je pravo osveženje u vidu kompanija koje uvoze električne skutere. Jedna od takvih je CityCoco, a za vas izdvajamo njihov model simpatičnog imena Pusa.

 

 

E Prime EVO R

Na istom tragu podsećamo vas i na sjajnu domaću proizvodnju električnih bicikala – E-Prime iz Beograda. Njihov prošlogodišnji novitet EVO-R modeli bili su nam super testu duže od mesec dana, pa se i sami uverite zašto nam je bilo teško odvojiti se od ovih „alternativnih nosilaca urbane mobilnosti“.

 

 

Citroen 2 CV Azam

Za kraj imamo jedan možda manje urban i ekološki svestan, ali sigurno vrlo atraktivan primerak. Sa malo većom potrošnjom od prosečnog ZIP upaljača stiže nam Citroen 2 CV Azam, u legendarnoj rubrici Oltajmer koju samo jednom u toku godine smemo da izostavimo (prošle nedelje).  Pošto su mnogi pitali, ne brinite, Miroslav Šosberger je tu i „jači je nego ikad“. Kao i ovaj „spaček“.

 

 

Vrele Gume 1063. put! Nedelja 10. januar, tv Nova S u 12:05. Sadržaj:

 

Toyota CH-R;

 

Nautic Plast  Tarpon;

 

City Coco Pusa;

 

E Prime EVO R; 

 

Citroen 2 CV Azam.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery