Vesti

Mercedes-Benz C klase u izdanju kompanije Hofele

Tjuning

Mercedes-Benz C Class Hofele
3.9KPregleda

Nakon što je prošle godine postala partner Daimler-a, tjuning kompanija Hofele je predstavila još jedan specijalni projekat. On je nazvan “Pan-Amerikana”, a baziran je na najnovijoj verziji modela Mercedes-Benz C klase.

Mercedes-Benz C Class Hofele

Ovaj automobil je dobio ime po legendarnoj Panamericana trci koja je održana u Meksiku 1952. godine. Pobednik te trke je bio Mercedes 300 SL. Čedo kompanije Hofele poseduje novu masku (rešetku) hladnjaka sa vertikalnim “šipkama”. Ona u isto vreme podseća na klasične modele i na moderne AMG automobile.

Predstavnici tjuning kompanije Fofele navode da je maska (rešetka) dostupna u hrom, karbon ili crnoj varijanti. Takođe, ceo automobil je ofarban u “Gun Metal” sivu boju sa mat finišom. Kontrast toj boji daje crni krov. Tu su i dve izduvne cevi i felne veličine 19 cola sa pneumaticima dimenzija 225/40.

Svako vozilo kompanije Hofele dobija “brend paket opreme” u koji spadaju i osvetljeni pragovi od nerđajućeg čelika koji “pozdravljaju” putnike koji ulaze u vozilo. Ovaj premijum kompaktni sedan ima enterijer crvene i crne boje, koji je izrađen od kože (ili alkantare).

Patosnice su još jedan dodatak na kojem se ističe “Hofele” oznaka. Naravno, ta oznaka je zamenila i trokraku zvezdu na maski (rešetki) hladnjaka i na zadnjem delu automobila.

Predstavnici ovog tjunera navode da je svaki Benz na kom oni rade potpuno jedinstven. To znači da nećemo videti sličan model u skorijoj budućnosti.

Mercedes-Benz C Class Hofele

Da li vam se dopada ova tjunirana C klasa?

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery