AktuelnoPRVesti

Igrači FK Barselona voze modele Cupra

Cupra
1.45KPregleda

Isporučeni naručeni Cupra modeli fudbalerima Barselone 

 

Nakon što su konfigurisali sopstvene verzije omiljenih automobila, igrači FK Barselona dobili su svoja personalizovana Cupra vozila. Zvanični katalonski automobilski partner i klub za mobilnost dostavio je igračima Barse nove automobile na događaju kojem je prisustvovalo 16 fudbalera kluba i direktor strategije, poslovnog razvoja i poslovanja Cupre Antonino Labate.

 

Na događaju nedavno organizovanom od strane Cupre igrači su imali priliku da digitalno izaberu svoj savršeni automobil. Na raspolaganju im je bio čitav niz vozila, uključujući Cupra Formentor, prvi model specijalno dizajniran i razvijen za brend. Kao i dve nove verzije modela Cupra Leon kao i Cupra Ateca.

 

„Cupra i FK Barselona imaju cilj da nadahnu novu generaciju mladih ljudi iz Barselone. Zajedno krećemo u novu eru puni optimizma i ambicija, uz očuvanje svog prepoznatljivog stila i sportskih performansi. Želimo da ova saradnja postane impuls za promenu, zato smo ponosni što vidimo igrače koji su toliko uključeni i uživaju u iskustvu vožnje Cupri. Sada će moći da voze, žive i osećaju na drugi način sa svojim novim modelima “, istakao je Labate predajući ključeve vozila igračima Barse.

 

 

Većina fudbalera odabrala je model Cupra Formentor, zvanični službeni automobil FK Barselona.

 

Ovaj model je dostupan sa širokim spektrom motora, uključujući dve hibridne verzije i posebno izdanje sa petocilindričnim motorom od 390 KS. Crossover visokih performansi dobio je ime po čuvenom rtu na ostrvu Majorka. Kombinuje savremeni dizajn eksterijera, sofisticirani enterijer sa visokokvalitetnim materijalima. Kao i visok nivo povezanosti zahvaljujući sistemu koji omogućava daljinsko upravljanje određenim funkcijama putem pametnog telefona.

 

Katalonski brednovi su 2019. godine udružili snage petogodišnjim ugovorom. Zahvaljujući ovom sporazumu, Cupra je postala ekskluzivni automobilski partner i jedan od globalnih zvaničnih partnera fudbalskog kluba. Ove dve organizacije sarađivaće sa ciljevima jačanja imidža grada Barselone širom sveta, promovisanja talenata i inovacija i stvaranja jedinstvenih iskustava za njihovu globalnu zajednicu navijača.

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery