Vesti

Tužna vest: Preminuo Milenko Kozarev, kolega i prijatelj…

U petak u 15 časova zakazana je komemoracija u svečanoj sali beogradskog sajma

Milenko Kozarev
2.88KPregleda

Jutros nam je stigla jedna iznenadna i vrlo tužna vest. Preminuo je naš dragi kolega novinar i veliki prijatelj, Milenko Kozarev, dugogodišnji urednik televizijske emisije Mobil Auto.

Milenko Kozarev

Svojevremeno, krajem osamdesetih godina, dok je Milenko Kozarev bio rukovodilac informativnog centra Auto Moto Saveza Jugoslavije, slušali smo ga u mnogim medijima kao izveštača o stanju na putevima. Ubrzo se preselio i ispred televizijskih kamera pokrenuvši sopstvenu emisiju na kanalu TV Studio B.

Bio je to zapravo i početak novinarskog bitisanja Milenka Kozareva, našeg kolege koji se vrlo brzo predstavio kao jedan od najvrednijih i najpredanijih u svom poslu. Bio je posebno uporan, stizao je na sva važna mesta, na sve novinarske skupove i prezentacije.

Milenko Kozarev

Svuda je putovao, sam ili sa svojom ekipom snimatelja, kako bi svoje gledaoce i slušaoce obaveštavao o zanimljivostima iz sveta automobilske industrije. Formirao je ubrzo i televizijsku emisiju Mobil Auto, kao i istoimeni internet sajt. Posebno nam ostaje u sećanju njegov vedar duh, smisao za šalu i prijateljski odnos. Milenko je rođen 1956. godine, bio je uzoran suprug i roditelj dvoje dece, ponosan deda…

U petak u 15 časova zakazana je komemoracija u svečanoj sali Beogradskog sajma.

Opelo i kremacija su u subotu u 11.30, odnosno u 12h na Novom groblju u Beogradu, u Ruzveltovoj ulici.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery