AktuelnoPlaćena promocijaVesti

Suzuki, SYM, Moto Morini

1.31KPregleda

Svetske premijere motocikla na štandu Euro Sumara

 

 

Distributer tri poznata proizvođača motocikala, beogradski Euro Sumar, potrudio se za ovogodišnji 15. sajam motocikala Motopassion obezbedi čak šest eksluziva, od kojih pet, još uvek vrlo svežih, stižu sa čuvenog milanskog sajma motocikala EICMA.

 

Na izložbenom prostoru u hali 4 Beogradskoj sajma do 28. marta posetioci će moći da vide praktično kompletnu Euro Sumarovu ponudu dvotočkaša, s radnim zapremina od 50 do 1.300 kubnih centimetara radne zapremine i cenama od 1.950 do 16.300 evra (s PDV-om, u dinarskoj protivvrednosti). 

 

 

Najjeftiniji među ovogodišnjim sajamskim ekskluzivama je iz programa brenda SYM – sasvim nov model, odmah spreman za isporuku maksi skuter Youride 300, za koji prodavac navodi da ima odličan odnos kvaliteta, performansi i cene. Pokreće ga četvorotaktni jednocilidraš s vodenim hlađenjem zapremine 278 ccm, sa 25,6 KS i 26,2 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Oprema se disk kočnicama na oba točka s ABS sistemom, ima LED prednja i zadnja svela, digitalni displej s glavnim informacijama, sistem startovanja bez ključa (key less), alarm. Kako uverava direktor prodaje i marketinga u Euro Sumaru, Andrija Đurašević, ima sasvim dovoljno snage (ali i mesta za saputnika) da se otisne i na komforne vožnje van grada. Nudi se po ceni od 5.000 evra, ali se može kupiti i po sistemu plati 1.500 evra i vozi, dok se ostatak do pune cene otplaćuje u mesečnim ratama od 63 evra.

 

 

U Euro Sumaru su posebno ponosni što u Beogradu pri put predstavljaju tri motocikla iz Suzukijevog programa koji upravo ulaze u prodaju na najvećim evropskim moto tržištima. Još uvek su prototipovi – fabričko vlasništvo, koji bi uskoro trebalo da dobiju i sve homologacione „papire“ pa se kod nas mogu očekivati krajem aprila ili početkom maja, jer je Euro Sumar već izvršio prednarudžbe izvesne količine sva tri modela.

 

 

 

Najeksluzivniji od svih Suzukijevih beogradskih (i svetskih) premijera je Vestrom 800 DE. „Naši dosadašnji kupci su navikli da im Suzuki u ovoj seriji nudi dvotočkaše od 650 i 1.050 ccm. Sada stiže verzija koja je po radnoj zapremini motora u sredini, ali po svemu drugom vrhunska među Vestrom modelima“, kaže Andrija Đurašević.

 

 

Novajliju pokreće V dvocilindraš zapremine 776 ccm, snage 83,1 KS, sa 78 Nm (pri 6.800 o/min), oprema se šestostepenim menjačem, napred i nazad su dvostruke disk kočnice; međuosovinski razmak je 1.570, dužina 2.345, širina 975 mm, odstojanje od podloge 220 mm, masa 230 kg, dok su sedišta na visini od 855 mm. Novi motocikl vrvi od tehnoloških i bezbednosnih „specijaliteta“, među kojima su sistemi ABS, TCS, Hill hod, kontrola nagiba (Slope dependent control system), kontrola opterećenja (Load dependent control system), tempomat, kontrola kočionog sistema u zavisnosti od podloge i uslova na putu (Motion track brake system), SDMS, novi sistem elektronskog „gasa“ (nova generacija centralne jedinice kompjutera omogućava da se upravo preko „gasa“ kontroliše kompletno ponašanje motocikla u svakoj situaciji). Vestrom 800 DE košta 11.600 evra, ali će moći da se preuzme već za 3.480 evra, uz dalju otplatu s mesečnom ratom 146 evra.

 

 

Na štandu su još dve milanske i beogradske premijere – motocikli čuvenog brenda Moto Morini: SEIMMEZZO STR i SEIMMEZZO SCR. Prvi se nudi za 7.450 evra, ili uz finansiranje: 2.325 evra pre isporuke, a ostatak u ratama od po 94 evra, odnosno za 7.750 evra, uz prvu uplatu takođe od 2.325 evra i mesečne rate od 98 evra.

 

 

Izvor: PR saopštenje/plaćena promocija

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery